… →

Terasz beépítés →

Üvegház és télikert

Üvegterasz és télikert méretre a Solarlux-tól.

A választás teszi a különbséget.

A Solarlux-nál minden üvegterasz és télikert személyre szabottan és egyedileg készül. A rendszerkínálattal a hatékony és gyorsan kivitelezhető konstrukcióktól a kifinomult tervezésű tetőkig és a komplex, speciális megoldásokig minden igény megvalósítható. Függetlenül attól, hogy terasztetőről, függőleges üvegelemes oldalfalról, alumínium vagy fa-alumínium alapanyagról van szó, megtalálja az Ön és építési projektje számára megfelelő megoldást.

 

Üvegház

Télikert

Üvegház

Télikert

Üvegház vagy télikert ?

Ha teraszát az időjárástól védetté szeretné tenni, választhat az üvegház és a hőszigetelt télikert között. Az üvegház egy szigeteletlen megoldás (mind az alumínium profilok, mind az üvegezés tekintetében), ahol a terasztetőt függőleges oldalelemekkel (tolóajtó, lapozható üvegfal) bővítheti. A télikert ezzel szemben hőszigetelt alumínium profilokból és üvegezéssel készül, mely egész éves használatra teszi alkalmassá, első osztályú pihenést és további életteret biztosítva.

Miért a Solarlux ?

Minden Solarlux terasztető kibírja azt, amit elvár tőlük. A tartós, kiváló minőségű anyagok, például alumínium, üveg vagy fa használatától a tesztelt gyártási folyamatokig és a megbízható, tiszta összeszerelésig: 40 éve megbízható partnerek vagyunk, és ezt bizonyítjuk világszerte.

N

Bevizsgált rendszer.

Az összes érvényben lévő norma betartásával (pl. DIN EN 1090) egy műszakilag kifogástalan terméket kap.

N

Statikailag méretezett.

Az egyéni hó- és szélterhelést figyelembe vesszük, a tervezésnél és a felhasznált profilok falvastagságánál egyránt.

N

10 év garancia.

Vonatkozik az üvegekre, a tömítettségre és a felületkezelésre.

N

"Made in Germany"

Az összes Solarlux rendszer Németországban készül.

N

Mindent egy kézből.

Számos tartozékot kínálunk: világítást, nap elleni védelmet vagy a hősugárzót  – amit csak szeretne egyedi teraszához.

Üvegház és télikert minden lehetséges tartozékával együtt.

Alakítsa át teraszát személyes oázisává. Számos kiegészítő  felszereltséget és megoldást kínálunk, hogy minden ötlete megvalósuljon.

  • Átlátszó szél- és időjárásvédelem: Függetlenül attól, hogy melyik tetőrendszert választja, mindegyikhez alakalmazhatóak a függőleges üveg oldalelemek toló vagy lapozható kivitelben. Ezzel a széltől, portól és csapadéktól teljesen védett területté varázsolja teraszát.
  • Intelligens szellőztetési koncepció: a nap 24 órájában az optimális beltéri klíma biztosítása érdekében a Solarlux terasztetők állandó tetőszellőzővel vannak felszerelve, mely két egymástól eltolt tetőüveget jelent. Opcionálisan motoros  működtetésű tetőablakot és dizájnos hősugárzót is választhat.
  • Atomatizálás: Az innovatív vezérlőrendszerrel a szellőzés, az árnyékolás és a világítás kényelmesen szabályozható okoseszközről is. Természetesen minden komponens hagyományosan is működtethető.
  • Világítás: A sötét beálltával az ízlésesen kialakított, és a szerkezeti elemekbe integrált világítás hangulatos légkört teremt.
üvegház_télikert_tartozékok
M
Solarlux
üvegház rendszerek.

SDL Atrium Plus

Egy terasztető minden igényre: az Atrium Plus tetővel nem csak hatalmas üvegfelületek és nagy oszlopközök valósíthatóak meg, hanem különleges tetőformák is.

SDL Aura

Egy igazi, természetes különlegesség: belső oldalon fa, kívül pedig a fát az időjárástól védő alumínium burkolat.

SDL Acubis

Lapostetős kivitelű, kubista design, mely nem csak falhoz építe, de öálló szerkezetként is kivitelezhető. A belül található statika összetéveszthetetlen eleganciát kölcsönöz a tetőnek.

SDL Alerio

A legújabb tetőrendszer a Solarlux-tól. Bármely építészeti stílusú házhoz jól illeszkedik a külső sík tetőkialakításával a belső statikának köszönhetően. 

M

Solarlux
télikert rendszerek.

Avalis

Hozzáépítésként, vagy önállóan álló szerkezetként is megvalósítható. Rétegragasztott fa szerkezetű építmény, mely tökéletesen alkalmas a lakótér bővítésére.

SDL Akzent Plus

A vékony szarufák különösen karcsú megjelenést kölcsönöznek a tetőnek, és a fénybeesés is maximális. 

SDL Akzent Vision

A tudatosan láthatóvá tett belső statika az acélsodronyokkal és a rozsdamentes elemekkel különleges karaktert ad ennek a tetőnek.

SDL Nobiles

Különösen könnyű és finom kialakítás érhető el az egyedi szarufák minimális méretével, a tető szerkezete kívülről pedig szintes sík.

SDL Avantgarde

Lenyűgöző egyéniségű tetőrendszer fa-alumínium szerkezettel.

Kapcsolat

Harsányi kft

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

+36 70 422 8705

+36 20 557 0008

mosonablak@mosonablak.hu

Bemutatóterem

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00

Szombat: előzetes egyeztetés szerint

Vasárnap: zárva

Adószám: 12520622-2-08          

Cégjegyzékszám: 08 09 009065        

Bemutatóterem

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00

Szombat: előzetes egyeztetés alapján

Vasárnap: zárva

Kapcsolat

Harsányi kft

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

+36 70 422 8705

+36 20 557 0008

mosonablak@mosonablak.hu

Adószám: 12520622-2-08          

Cégjegyzékszám: 08 09 009065