A tökéletes bejárati ajtó.

Mindig egyedi, mindig funkcionális és lenyűgöző.

Bejárati ajtó választékunkban nincs kompromisszum az esztétika és a funkció tekintetében. A vasalatok, a tok és szárny kialakítások és alapanyagok biztosan a legnagyobb választékot kínálják. Nálunk szinte minden mindennel kombinálható.

Fedezze fel, mitől lesz tökéletes egy bejárati ajtó.

Mindig biztonságos. Mindig egyedi. A Finstral bejárati ajtók mindig megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak, optimálisan szigeteltek, rendkívül tartósak és intuitívan használhatók. Mindenekelőtt azonban számtalan stílusban, színben és alapanyagból összeállíthatók úgy, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Ön elképzeléseihez. És ahogy az ablakok esetén, itt is évtizedek óta minden egy kézből: a tervezéstől az ajtóprofilok és panelek gyártásán át a professzionális beépítésig. Ezt csak a Finstral tudja biztosítani.

Ajtó konfigurátor

Ön is könnyen megtervezheti a megálmodott bejárati ajtót konfigurátorunk segítségével.

Számtalan tervezési lehetőség.

A Finstral a lehető legnagyobb szabadságot kínálja önnek, hogy a legapróbb részletekig megtervezze bejárati ajtóját. A tok, szárny és a kitöltés anyagától kezdve, a színen és a formán át a felületig maximálisan egyedi lehetősége lesz igényei szerint alakítani az ajtót kívül-belül. Modern, rusztikus vagy klasszikus stílus – ez mind rendelkezésére áll.

Megbízható védelem.

A biztonság a legfontosabb számunkra. Ezért minden bejárati ajtót két lengő horoggal látunk el: tömör acél kampók, amelyek záráskor a tokba kapaszkodnak. Az ajtópántok olxan kialakításúak, melyek lehetetlenné teszik az ajtószárny leemelését. És természetesen mindig különösen jó minőségű, nehezen törhető és fúrható zárbetéteket használunk. És mindez még csupán csak az alapfelszereltség.  Kérésre további, a bejárati ajtót még biztonságosabbá és könnyebben használhatóvá tévő opciókat kínálunk: kitekintő, hidraulikus ajtócsukó, egyedi zárak, motoros működtetés ujjlenyomat olvasóval. Ön dönti el, mekkora biztonságra van szüksége.

Problémamentes beépítés.

Minden bejárati ajtó csak annyira jó, ahogy az épülethez csatlakozik. Ezért ügyelünk arra, hogy a beépítés a megszokott Finstral minőségben történjen. Új építéseknél lehetőség van szerelőkeret használatára – igény szerint akár építési ajtószárnnyal is – mellyel megkíméljük a nagyértékű ajtót a sérülésektől. A tényleges bejárati ajtó csak az összes építési munka befejezése után kerül a helyére. Felújítás esetén hasonló módon a régi tokba akár utólagos kőművesmunkák nélkül is beépíthető az új  ajtó.

Kapcsolat

Harsányi kft

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

+36 70 422 8705

+36 20 557 0008

mosonablak@mosonablak.hu

Bemutatóterem

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00

Szombat: előzetes egyeztetés szerint

Vasárnap: zárva

Adószám: 12520622-2-08          

Cégjegyzékszám: 08 09 009065        

Kapcsolat

Harsányi kft

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

+36 70 422 8705

+36 20 557 0008

mosonablak@mosonablak.hu

Bemutatóterem

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00

Szombat: előzetes egyeztetés alapján

Vasárnap: zárva

Információk

Ablak áttekintő

Prospektusok

Magazin

Adószám: 12520622-2-08          

Cégjegyzékszám: 08 09 009065