HARMONIKA FAL

MEGOLDÁS MINDEN PROJEKTHEZ

Egyedülálló nyitási szélesség, akadálytalan kilátás és akadálymentes közlekedés.

Kezdőlap > Terasz kapcsolat > Harmonika fal

KÖNNYED ÁTMENET

Egy harmonika fal számos előnyt kínál, de a legfontosabb kétségtelenül a bel és kültér között teremtett könnyed átmenet. A nagyvonalú üvegfelület és a közel 100% arányú nyithatóság egyedi hangulatot kölcsönöz a lakótérnek. A tolóajtókkal ellentétben – melyek nyitott állapotban is a nyílás legalább felét üveggel takarják – a harmonika fal ablakszárnyai egy karcsú kötegben gyűlnek össze a nyílás egyik oldalán, így biztosítva az akadálytalan kilátást.

ELŐNYÖK ÁTTEKINTÉSE

MAXIMÁLIS NYITÁS

Kifelé és befelé egyaránt

KÜLÖNLEGES

Csupán 99 mm a szárnyak ütközése 

BIZTONSÁGOS

Betörésgátlás RC2/RC2N szinten

AKADÁLYMENTES

Többféle küszöb megoldás

HŐSZIGETELÉS

Hőhídmentes és hangszigetelő profilok

VÍZZÁRÁS

9A osztályú 

TERMÉKEK

ALUMÍNIUM

Ecoline

Highline

SL82

FA-ALUMÍNIUM

Combiline

SL97

Woodline

ALAPANYAGOK

ALUMÍNIUM

Rendkívül tartós és szinte semmilyen karbantartást nem igényel. A profilok gyártása során a környezettudatosság is szerepet kap: az alapanyagok igazoltan a German A.U.F Recycling Loop szabályai szerint újrahasznosításra kerülnek. Az alumíniumból készült termékek bármely színben, speciális DB, eloxált vagy struktúrált felülettel rendelhetők.

FA-ALUMÍNIUM

A külső alumínium borítás tőkéletes időjárás elleni védelmet nyújt, miközben  a belső térben élvezhetjük a fa meghitt hangulatát. Ezek a rendszerek az abszolút prémium kategóriába tartoznak, legfőbb erényeik a tökéletes hőszigetelés és a minimális karbantartási igény. MInd a külső alumínium borítás, mind a belső fa felületek sokféle felületképzése nagyfokú kreativitásnak enged teret.

FA

A fa nem egységes, homogén alapanyag: minden egyes fának megvan a saját megkülönböztető karaktere.  A fa minden környezetben megállja a helyét és finoman olvasztja össze a belső teret a természettel. Az alapanyagok kizárólag FSC és PEFC minősített, fenntartható erdőgazdaságokból származnak.