Oldal kiválasztása

Tolóajtó

Az elérhető legnagyobb üvegfelületet biztosítja a nyitható teraszajtók között. 

Akadálymentes átjárás

Nagy méretek és rengeteg fény 

Mára szinte természetessé vált a 3 méter vagy annál szélesebb nyílások tolóajtóval való beépítése. Mivel az elérhető legnagyobb szárny szélesség három méteres, ez a megoldás kínálja a legnagyobb egybefüggő üvegfelületet ha nyitható teraszajtóról van szó. Többféle technológia létezik a tolóajtók kivitelezésére (bukó-toló, Slide), de kizárólag az emelő-toló megoldás biztosít akadálymentes küszöböt, és egyszerű működtetést. Érdemes ezt mérlegelni még akkor is, ha ennek a nyitásmódnak magasabb az ára. 

Minden stílushoz 

A tolóajtók minden elképzelhető alapanyagból és felülettel rendelhetők, tökéletes összhangban a ház többi ablakával és az árnyékolástechnikával. Műanyag és fa – mindkettő akár alumínium borítással, vagy teljes egészében alumínium, mely akár a 8-10 m szélességet is lehetővé teszi. Számtalan nyitásmód, zárható kivitel vagy motoros mozgatás is lehetséges, különösen a nagy és nehéz szárnyaknál. A nagy méretű szabad nyílások rovarvédelme is megoldott.

[01]

Könnyed működés

Speciális görgők biztosítják a könnyed működtetést, nagy szárnysúlyoknál további kocsikkal kiegészítve. Lehetőség van a szárnyak motoros mozgatására is.

[02]

Akadálymentes

Az emelő-toló teraszajtók alapkivitelben is könnyed áthaladást tesznek lehetővé a többi toló rendszerhez képest. Kiegésszítő elemekkel a küszöb szinte teljesen sík felületűvé alakítható.

[03]

Süllyesztett sín

A fa és fa-alumínium szerkezeteknél a felső vezetősín a profilba rejtett.

[04]

Keret nélkül

Fa és fa-alumínium tolóajtóknál a fix üvegelem LOFT rendszerként, azaz látható keret nélküli üvegezésként is kivitelezhető.

Kapcsolódó

Harmonikafal

Szinte 100%  nyitási szélességgel és könnyed használattal. Alumíniumból, fa-alumíniumból és fából.

Loft

Ablakokkal, tolóajtókkal, bejárati ajtókkal is kombinálható látszó keret nélküli üvegfalak.

Árnyékolás

Meleg elleni védelem és fény irányítás homlokzati ablakokra. Redőny, zsaluzia, zip árnyékolók.