Oldal kiválasztása

Ablakok és teraszajtók teljes üveg optikával.

A legtöbb üveg. A lehető legkevesebb ablakprofil.

Teljesen üvegből és keret nélkül készült ablak? Ezt még mi sem tudjuk felajánlani. De a szárnykeretett üveggel borító ablakváltozataink – belül Cristal, kívül Nova-line – nagyon közel állnak ehhez az álomhoz. És mindezt funkcionális kompromisszumok nélkül. Miért csak a Finstral-nál érhető el? Mert szinte mindent magunk csinálunk. Ablakprofilok fejlesztése és gyártása, szigetelőüveg gyártása, beépítési szabványok meghatározása. Ennek az interakciónak az eredménye: maximális üvegmennyiség, kevés keret, mindig tökéletes működés.

A legjobb minőségű üveg.

Természetesen a megszokott magas Finstral minőséget A Cristal csupa üveg ablakainkkal is megkapja. A kevés ablakgyártó egyikeként a Finstral saját maga gyártja hőszigetelő üvegeit, a piacon elérhető legjobb üvegekből, sarokhegesztett, melegperemes távtartókkal. Tökéletes szigetelés, maximális fénybeesés, a legapróbb részletekig tiszta optika. Ez a Finstral alapfelszereltség része.

Mindig egyedi igények szerint.

A Finstral még a teljes üveg ablakok esetében is mindig maximális tervezési szabadságot kínál. Válasszon a különböző profilformák, anyagok és színek közül. A Cristal ablakok profilokat takaró üvegei tíz élénk szín egyikében választható. A kétszárnyú (váltószárnyas) ablakok pedig kérésre látszó középrész nélkül, összefüggő üvegfelülettel rendelhetők.

Tervezze meg ablakát !

Válassza ki a funkciót és a formát ablakaihoz, teraszajtóihoz és üveghomlokzataihoz.