Egy beltéri ajtó nem csupán egy nyílás lezárását és privát szféránk szűkítését kell hogy szolgálja. Egy jól kiválasztott ajtó a kiforrott műszaki megoldásaival és a lakótér többi elemével harmóniában a lakás dísze lehet. A Lenteam® Szép Ajtók kollekciója Magyarország neves lakberendezői által összeválogatott és vezető európai gyártóktól származó ajtókból áll. A hagyományosan nyíló fa ajtókon túl toló kivitel, üvegajtó és design kilincsek is bekerültek a választékba. Az alábbi ajtócsaládok közül már a lekedvezőbb árfekvésű csomag is olyan magas műszaki felszereltséget tartalmaz, mely biztosítja az ajtó hosszú éveken át tartó hibátlan működését.

Megbízhatóság garancia

Ha Lenteam® ajtót választasz, alapszolgáltatásként, felár nélkül mindezt megkapod. A megbízható szállítói háttér és a kiforrott műszaki megoldások garantálják, hogy beltéri ajtóid megőrzik szépségüket évtizedek múltán is.

Made in Germany

A Lenteam® ajtók kizárólag nagy múltú, megbízható németországi szállítók termékei, melyek évről-évre a Red Dot design díjat is elhozzák.

Szakszerű beépítés

A nálunk vásárolt ajtók beépítését kizárólag a Lenteam® ajtók szakmai előírásai szerint végezzük, és asztalos szakképesítésű szakemberre bízzuk.

Kerekített ajtóélek

Az ajtóél kitöredezését és a baktériumok megtelepedését is megakadályozó a kerek ajtóél. A Trend ajtóknál felár nélkül kapható, akár 2 mm-es SmartKante rádiusszal.

Gondozásmentes pántok

Az ajtólapra és a tokra kirakódó olajos szennyeződés már a múlté. A zsírzást, karbantartást nem igénylő pántok és zárak is az alapfelszereltség részét képezik.

Nagyfokú stabilitás

A pántokat acél pánthüvely rögzíti, mely a tok hátuljához van csavarozva. A tok hátulján található párazáró fólia  megakadályozza a falból a nedvesség felszívódását.

Tartós felületek

A Trend ajtócsaládban garantáltan nem találsz olcsó dekor felületeket. A furnérozott ajtók lakkozása nem repedezik és hólyagosodik fel; megfelelő tisztítás esetén sem kopik.

Alaktartó ajtólapok

Az ajtólapok az olcsó papírrács helyett  forgácslap betétszerkezetűek. Az üveghelyes ajtólapok ráadásul tömör szerkezetűek, így gátolva a vetemedést és üvegtörést.

Hibátlan festés

A fehér vagy RAL színre festett ajtólapok felülete a robottechnológiás festésnek köszönhetően tökéletesen sima, buborék- és szennyeződésmentes.

Még több lehetőség

melyekkel egyedivé teheted, vagy igényeidhez még jobban alkalmazkodóvá alakíthatod a kiválasztott ajtókat

Síkban záródó ajtók

Minden nyíló fa ajtó rendelhető a tokkal egy síkban záródó kivitelben, látszó, vagy rejtett pántokkal.

RAL színek szerinti ajtók

Egy festett ajtó nem csak fehér lehet. Tükörsima felületek  a RAL skála színei szerint.

Design pántok és kilincsek

Különféle felületű és formájú vasalatok, melyekkel összhangba hozhatod az ajtót a lakás többi fém alkotóelemével.

Tolóajtók

Minden fa és üveg ajtótípus rendelhető fal előtt, vagy falban futó tolóajtóként is fém, vagy fa borítású sínnel.

Intarzia

Rozsdamentes acélból, vagy eltérő színű furnérból készült intarziák, zavaró illesztési hézag nélkül.

Objekt ajtók

Főként az építőipar számára széles körűen minősített tűz-, füst-, hanggátló, valamint vizes-, és nedvestéri ajtók.

Trend ajtócsalád

Kedvező árfekvésű ajtók, a valódi fához megtévesztésig hasonlító felülettel. Kimeríthetetlen színválaszték, karcálló ajtólapok, kerekített lap és tok élek a tartósság jegyében.

Classic ajtócsalád

Kifogástalanul sima felületű festett fehér ajtók polgári és modern lakótérbe egyaránt. A fehér a lakberendezésben is reneszánszát éli, ez a szín mindenhez passzol.

Natura ajtócsalád

Egyedi és utánozhatatlan mintázatú furnérozott ajtók. A valódi fa furnér, akárcsak az ujjlenyomat, megismételhetetlen.

Üvegajtók

Elegáns üvegajtók nyíló és toló kivitelben, strapabíró, márkás vasalatokkal. Megnövelik és fénnyel töltik meg a teret.

Trend ajtócsalád

A TREND ajtócsalád kedvező árával és kompromisszumoktól mentes műszaki felépítésével hódít. Valódi fa furnér felület helyett a fához megtévesztésig hasonló, ugyanakkor rendkívül strapabíró felületet kapott. Az elképesztő színválasztéknak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy megtalálod bármely stílushoz a leginkább illő ajtót.

Egy TREND ajtó akkor is remek választás, ha nem szeretnél túl sokat költeni, mégis valami egyedire vágysz. Ezt leginkább az üvegezési opciókkal, mart vagy fém díszítésekkel érheted el. A TREND ajtókat kétféle, Compact és Prémium felszereltséggel kínáljuk.

Classic ajtócsalád

A Classic ajtócsalád elsősorban fehérre lakkozott ajtókat takar, mely újra reneszánszát éli. Visszafogott stílusa egyaránt illeszkedik a polgári vagy modern lakásbelsőkhöz. Luxus, Prémium és Compact kivitelben rendelhető.

Azonban bármelyiket is választod, a hibátlanul sima felület mindegyiknek sajátja. Luxus kivitelben azonban a tokok illesztési hézagja biztosan nem fog látszani.

Natura ajtócsalád
Ha idegenkedsz a műanyag felületektől, akkor a Natura család furnérozott ajtói természetes és költséghatékonyt megoldást kínálnak. A valódi fa felület egyedi, minden furnérlemez különleges és utánozhatatlan.

A furnérozott ajtó nem veszít értékéből, az évek múlásával érettebbé, karakteresebbé válik. A Luxus és Prémium csomagokban a különleges gyümölcsfa furnérok is megtalálhatók.

 

Üvegajtók

Az üvegajtók ideális megoldást kínálnak a lakás fényviszonyainak legideálisabb kihasználásához. Fényáteresztő képessége miatt a tereket világossá teszi. Mintázatuk sok fa ajtómodell mintájához igazítható. Legalább 8 mm vastag edzett üvegből készülnek, így törés esetén sem keletkezik vágó él.

Tisztításuk a speciális bevonat miatt nem nehéz, a ragasztott üvegeknél a minta pedig a két üveglap közé kerül. Az üveg súlya nagy, ezért kizárólag a rendszerhez illő, megfelelő teherbírású vasalatokkal szereljük. Egy- és kétszárnyú nyíló, lengő; és tolóajtó kivitelekben is rendelhető.