Oldal kiválasztása

Kezdőlap > Ablakok > Ablakrendszerek > Tok és szárny kivitelek > Nova-Line

Nova-Line

Minimalista

Nagy üvegfelületek és sok-sok fény ? Nova-Line ablakunk teljesíti ezt a kívánságot. Egyben egy  tiszta, modern építészeti nyelvet is jelent. 2001-es bemutatása óta újra és újra utánozzák – mindig szélesebb tok-kerettel. A Nova-Line a maga minimalista profiljaival továbbra is a piac legkeskenyebb tokjai közé tartozik.

Nova-Line

A Nova-Line profilok felépítése

A profi felépítés a tokból a szárnyba, majd onnan az üvegbe való átmenetből áll össze. A Nova-Line jelegzetessége a külső oldali szárnykeret hiánya.

Ablakszárnyat takaró teljes üveg optikájú ablakok és tolóajtók minden alapanyagból.

A Nova-Line kivitelt különböző bepítési mélységekkel, alapanyag – kombinációkban, valamint tolóajtóként is megrendelheti.

Nova-Line 77
műanyag

Nova-Line 90
műanyag

Nova-Line 77+8
alu-műanyag

Nova-Line C90+8
alu-műanyag

Nova-Line N90+8
alu-műanyag

Nova-Line 78/88
alu-alu

Nova-Line 77
műanyag

Nova-Line 90
műanyag

Nova-Line 77+8
alu-műanyag

Nova-Line C90+8
alu-műanyag

Nova-Line N90+8
alu-műanyag

Nova-Line 78/88
alu-alu

A kategória legkeskenyebb profiljai

A Nova-Line tokprofiljai a kategória legkeskenyebb kivitelei közé tartoznak. Így több természetes fényre és több kilátásra tehet szert, a hőszigetelési képességek csorbítása nélkül.

Egy hagyományos és egy Nova-Line ablak összehasonlítása

Extra keskeny középrész

A Nova-Line ablakszárnyak különösen keskeny középrésszel készülnek váltószárnyas ablakok esetén: műanyag és al-műanyag kivitelben 82 mm, alu-alu kivitelben csupán 78 mm.

Extra keskeny, 78 mm széles középrész, Nova-Line alu-alu

82 mm széles középrész, Nova-Line alu-műanyag

82 mm széles középrész, Nova-Line műanyag

Egységes látszat

Abban az esetben, ha egy szerkezeten belül nyíló és fix mező is található, ezek külső képe – a szárnykeret nélküli profilnak köszönhetően – egységes lesz.

Fix mező és nyíló szárny

Mindig a megfelelő tok.

Három beépítési mélység – 77, 90 és 124 mm – számos választható anyag és felület. Legyen az szárnnyal egy síkban záródó, vagy akár a külső oldalon teljesen rejtett, a homlokzati színezés mögé bújó megoldás.

Standard tok

Rejtett tok

Blokktok

Termék adatlapok, technikai adatok és
leírások

Minden Finstral ablakhoz vagy tolóajtóhoz a választott kivitelben és alapanyagból igényelheti a vonatkozó termék adatlapot: képek, előnyök, részletes adatok és metszetetszetrajzok. Ugyanitt igény esetén CAD adatokat is rendelkezésre bocsájtunk.