Oldal kiválasztása

Ablakok és teraszajtók műanyagból.

50 éve minden egy kézből.

Műanyag ablakot szeretne ? Jó választás. A műanyag tökéletesen hőszigetel, könnyen karbantartható, tartós és könnyen újrahasznosítható. A Finstral közel 50 éve gyárt ablakokat és ajtókat műanyagból. Ellentétben más gyártókkal a Finstral mindent maga végez: profilok fejlesztése és gyártása, hőszigetelt üvegek gyártása és beépítési normák meghatározása. Ezért kínálnak műanyag ablakaink olyan előnyöket, melyeket csak a Finstral-nál talál meg.

Magas minőségű felületek és színek.

Műanyag ablakaink profiljai teljes keresztmetszetben színezettek, a felületi fóliázás helyett. A mintázatok közvetlenül a műanyag profil felületére préseltek, jelentősen növelve a karcok és szennyeződésekkel szembeni ellenállást. Fa mintázatok esetén a felületi fólia a műanyag profilra van hegesztve, tartós kötést biztosítva.

Amilyen keskeny csak lehet.

A tok és szárnykeretek a legkeskenyebbek közül valók – mindegy, hogy klasszikus vagy modern az elképzelésünk, új építéshez, vagy felújításhoz keresünk ablakot. A Finstral ablakok mindig tökéletest kilátást biztosítanak, maximális beáramló fény mellett. Mindezt a kiváló hőszigetelés megtartása mellett. Mivel az ablakok kontúrja jelentősen befolyásolja a ház stílusát, a Finstral egyénre szabott megoldásokat kínál. A tok és ablakszárny-profilok rendelkezésre álló sokasága mindig a megfelelő megoldást nyújtja. Ablakaink nem csak formai gazdagságuk, de a választható alapanyagok sokasága miatt is kiemelkedőek.

Kiváló hőszigetelés.

Mit foglal magában a hőszigetelés ? A legjobb értékeket az ablakprofilra és a hőszigetelt üvegre vonatkozóan, a tökéletes lég- és vízzárást, valamint az ablatok  szakszerű csatlakozását a falazathoz. A Finstral minden alkotóelemet maga fejleszt és gyárt: profilokat, hőszigetelt üvgeket; IFT minősítéssel rendelkező beépítési csomópontokat ajánl.

Tervezze meg ablakát !

Válassza ki a funkciót és a formát ablakaihoz, teraszajtóihoz és üveghomlokzataihoz.

L

Mutass többet