Oldal kiválasztása

Üveghomlokzat

Jó kilátások azoknak, akik szeretik a nagy üvegfelületeket.

Több mint egyszerű fix üvegezés, de még nem komplex homlokzati megoldás: a FIN-Vista az okos válasz a nagy üvegfelületek iránti vágyra új épületekben és felújításoknál. Ez a rendszer általában egy vagy két emelet magasságát fogja át, önhordó képessége mind magasságban mind szélességben 5 méteren belül marad. Moduláris építőelem-rendszerünk előnyei mindig meggyőzőek.

Egyedi felületek.

A szél és az időjárás elleni védelem érdekében az üveghomlokzat külső oldalát alumínium borítja, a teljes, 230 színből álló választék valamelyik színében. A belső oldal lehet alumínium, műanyag, fa vagy ForRes: így tökéletesen összehangolható a ház többi ablaknak felületével.

Karcsú és stabil.

A FIN-Vista hosszanti és kereszt lizénái nagyon elegánsak a mindössze 5 cm-es szélességükkel. Az acél erősítésű műanyag profilok rendkívül ellenállóak – és a klasszikus alumínium függönyfal rendszerekkel ellentétben általában alacsony beépítési mélységgel rendelkeznek. Egymás mellé vagy fölé épített ablakok esetén a tokszélességek nem duplikálódnak, így a homlokzat összbenyomása rendkívül karcsú.

Csupa üveg.

Ötletek sokasága sok üveggel. A FIN-Vista rendszer nem szab határokat az üvegfelületnek. Üveg, mely mintha követlenül a falból indulna, átível sarkokon, le egészen a padlóig – mindez keretprofilok nélkül. A hatás mindig elegáns. És egyszerűen karbantartható.

Bármely nyitásmóddal.

Válassza ki üveghomlokzatához a leginkább megfelelő nyitható szerkezetet: emelő-toló teraszajtó, bukó-nyíló ablak vagy akár bejárati ajtó. Mindezt bármely alapanyaggal és színnel. A Finstral a legnagyobb választékot és tervezési szabadságot nyújtja Európában.

Tervezze meg ablakát !

Válassza ki a funkciót és a formát ablakaihoz, teraszajtóihoz és üveghomlokzataihoz.