Mindig mindent egy kézből.

Milyen munkalépéseken megy keresztül az ablak, mielőtt az ön otthonába kerül ? Hat fő munkafázis kell ehhez. Miért tudjuk ezt olyan jól ? Mert mindent magunk csinálunk – a saját gyártóüzemeinkben.

Fejlesztés.

Az ötlettől a legmagasabb minőségig.

Mindig innovatív.

A legmagasabb minőség elérése érdekében semmit nem adunk ki – a PVC granulátumtól kezdve a a hőszigetelő üveggyártásig – a kezünkből. Továbbá mi magunk gondoskodunk a rendszerfejlesztésről is: gyártási, értékesítési és összeszerelési szakértelemmel. Így jönnek létre olyan ablakrendszerek, amelyek formái, funkciói vagy színei tökéletesen összehangoltak. Mindig új, innovatív termékek a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően.

Profilgyártás.

Végtelen kialakítási lehetőségek.

Mindig egyedi.

Az ablakprofilok? Mi magunk gyártjuk. Ez teljes tervezési szabadságot biztosít számunkra a színek és felületek tekintetében. Műanyag profiljainkhoz a fehér és a szürke különböző árnyalatait kínáljuk – mindig teljes keresztmetszetben színezve. Az erezett és és szatinált mintázatokat közvetlenül a profilra visszük fel: ez teszi felületeinket egyedivé, kiváló minőségűvé és tartóssá.

Üveggyártás.

A legmagasabb normák a legapróbb részletekig.

Mindig értékes.

Magától értetődik, hogy a hőszigetelt üvegek is házon belül készülnek. A legjobb minőségű üvegek és edzett biztonsági üvegek modern gyártócsarnokban készülnek. Csak így lesz az üveg kellően stabil minden igénybevételhez. Kizárólag többszöri belső és külső minőségellenőrzés után szereljük össze a hőszigetelt üvegeket.

Ablakgyártás.

Igazolt minőség a hagyományra építve.

Mindig tökéletes.

A Finstral 50 éve készít ablakokat. Ami a mai napig nem változott: a magas minőségi elvárásaink. Európai mércével mérve egyedülálló formai és műszaki tartalmat kínálunk – mindig egyedi vevői igények szerint. Az üvegek minden esetben az ablakszárnyba ragasztottak, így erős egységet alkotnak, könnyű kezelhetőség mellett. Az utolsó minőségi teszt után a hibátlan ablak elhagyja gyárunkat.

Logisztika.

A bizalom kötelez.

Mindig megbízható.

A gyártás követően az ablakokat kereskedő partnereinkhez szállítjuk, mindig az előre leegyeztetett napon. Minden termékhez egyedi, digitálisan tárolt gyártási dokunentum tartozik. Így 97 százalékos szállítási megbízhatóságot tudunk garantálni.

Beépítés.

Semmit sem bízunk a véletlenre.

Mindig teljes szolgáltatás.

Fejlesztés, gyártás, beépítés és szerviz – az ablakokat kizárólag komplett csomagként kínáljuk. Beépítési folyamataink minőségét az Institut für Fenstertechnik Rosenheim (ift) gondosan ellenőrzi, és csak a legszigorúbb kritériumok szerint hagyja jóvá. Ebbe beletartozik a határidők betartása, a legmgasabb beépítési minőség  és természetesen az ablakokkal kapcsolatos kérdések kompetens megválaszolása.