Cserélje régi ablakait Finstral-ra !

Mindig jól szigetel, csendes, biztonságos és gyönyörű.

Tényleg biztonságosak az ablakai? És tökéletesen szigetelnek ? Zavaró az utcai zaj még csukott ablakoknál is ? Nehéz működtetni az ablakait ? Néha elakad ? Vagy huzatos ? Tetszenek még a régi ablakok ? Az 1995 előtti ablakok energiatakarékosság szempontjából általában elavultak, részben sérültek és műszakilag rosszul felszereltek. A Finstral egyszerű ablakcserét kínál, akár bontás nélkül is.

Szeretne még többet megtudni A Finstral ablakok egyedülálló választékáról ? Kérje ablak katalógusunkat !

Az energetikai felújítás megéri.

A modern ablakok energiát takarítanak meg, és jelentősen csökkentik az épület üzemeltetési költségeit. Különösen hatékonyak a nagy keresztmetszetű műanyag profilú ablakok, a minőségi hőszigetelő üvegek és a gyakran alábecsült professzionális beépítés. Pontosan ezt kínáljuk önnek mivel a Finstral mindent maga csinál: a műanyag receptúrától az beépítési előírásokig.

Zárja ki a zajt.

Csukja be az ablakot – és csend lesz. Ez az, amit mi szeretnénk, ezért a Finstral standard ablakai is nagyon jól hangszigeteltek. Ha pedig még ennél is nagyobb hanggátlást szeretne, akkor speciális zajvédő üvegeket kínálunk, akár kétszeres zajvédelemmel. Beszéljen suttogva még a legzajosabb helyeken is.

Biztonságos ? Hát persze !

A betörők legtöbbször az ablakokon próbálnak bejutni a házba. Miért? Mert gyors: mindössze tíz másodpercbe telik, hogy csavarhúzóval kinyissanak egy gyengén biztosított ablakot. Ha az elkövető két-öt percen belül nem jut be a házba, általában feladja. Az összes betörés 90 százaléka megelőzhető olyan modern biztonsági berendezésekkel, mint a görgős gombafejű csapok.

Nem csak felületesen, tartósan is szép.

Az új ablakok gyönyörűek – ez nem kérdés. Még jobb, ha évtizedekig szépek is maradnak. A Finstral a legkülönfélébb kiviteleket kínálja – de soha nem a hosszú élettartam rovására. A legjobb példa erre a dombornyomott műanyag felületünk. Csak mi alkalmazunk közbvetlenül az anyagba dombornyomott textúráka ahelyett, hogy fóliával vonnánk be a felületett. Ez jól néz ki, és jelentősen ellenállóbbá teszi az ablakot a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben.

Kapcsolat

Harsányi kft

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

+36 70 422 8705

+36 20 557 0008

mosonablak@mosonablak.hu

Bemutatóterem

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00

Szombat: előzetes egyeztetés alapján

Vasárnap: zárva

 

Információk

Ablak áttekintő

Prospektusok

Magazin

Adószám: 12520622208          

Cégjegyzékszám: 08 09 009065