Mindig minősítve.

A Finstral a legtöbbször minősített ablakgyártó Európában.

Európában egyetlen más ablakgyártó sem rendelkezik annyi tanúsítvánnyal, mint a Finstral. Miért? Mert szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy minőségünk ne csak magas, hanem állandó is legyen. Ezért ellenőrizzük magunkat, és hagyjuk magunkat ellenőrizni. Rendszeresen.

Minősítések a termékekre.

Termékeink számos tanúsítványa garantálja a magas szintű használhatóságot, az állandóan magas és pártatlanul ellenőrzött minőséget, és a hosszú élettartamot.

RAL minőségbiztoítás műanyag profilokra.

Meghatározza és biztosítja a PVC-U keverékünk és a profilextrudálás termékminőségét és annak ellenőrizhető minőségellenőrzését.

NF minőségi tanusítvány műanyag profilokra.

A műanyag ablakprofil rendszerek NF minőségtanúsítványa határozza meg és biztosítja a termék minőségét és annak ellenőrizhető minőségellenőrzését.

Vinyl tanusítvány a műanyag profilokra.

A VinylPlus® termékcímke „Vinyl verified” megerősíti a PVC iparban dolgozó vállalatok számára a fenntartható fejlődés minden vonatkozásában elért kiemelkedő eredményeket.

Építési termékek VOC-kibocsátásának egészségügyi értékelése.

Az építési termék megfelel az előírt feltételeknek, és egészségügyi szempontból alkalmas épületek beltéri használatra.

RAL minősítés többrétegű hőszigetelő üvegekhez.

A többrétegű hőszigetelő üvegek RAL minőségbiztosítása határozza meg és biztosítja a termék minőségét és annak ellenőrizhető minőségellenőrzését.

Hőszigetelt üvegek CEKAL minősítése.

A CEKAL szigetelőüveg tanúsítvány meghatározza és biztosítja a termék minőségét és annak ellenőrizhető minőségellenőrzését.

Ablakok RAL minősítése.

Az ablakokra vonatkozó RAL minőségbiztosítás határozza meg és biztosítja a termék minőségét és annak ellenőrizhető minőségellenőrzését.

RAL minősítés ablakokhoz.

Az ablakokra vonatkozó RAL minőségbiztosítás határozza meg és biztosítja a termék minőségét és annak ellenőrizhető minőségellenőrzését.

Bejárati ajtók IFT minősítése.

Az ift minőségi védjegy igazolja bejárati ajtórendszereink használhatóságát és hosszú távú működőképességét, beleértve az összes alkatrészt (panelek, szerelvények, tömítések stb.) átlagon felüli igénybevétel mellett is.

Qualicoat Seaside minősítés alumínium bevonathoz.

A bevonatos alumínium felületek megfelelnek a Lakkozás-, Festés- és Bevonatipari Minőségellenőrző Szövetség követelményeinek az agresszív környezeti hatások, például kipufogógázok vagy sós levegő elleni védelem tekintetében a tengerpartpart menti területeken.

Minősítések a beépítésre.

Csak a szakszerű beépítés garantálja az optimális tömítettséget, a legjobb hőszigetelést és a tartós könnyű használatot. Ezért az épületcsatlakozásokat és a kivitelezés minőségét a Rosenheim-i Ablaktechnikai Intézet (IFT) független tesztelés során tanúsítvánnyal látja el.

Ellenőrzött csomópontok.

Ezzel a szimbólummal ellátott épületcsatlakozási rajzokat a Rosenheimben működő független ablaktechnikai intézet (ift) ellenőrizte és jóváhagyta.

Minősített beépítési szolgáltatók.

Az ezzel a minősítéssel rendelkező beépítő partnereket a Finstral és az Institute for Window Technology (ift) Rosenheim képezte ki a beépítési folyamatokra. Ezen vállalkozások kivitelezési minőségét évente független auditnak vetik alá.

Minősítések a gyártási folyamatokra.

Gyártási és managment folyamataink is az egyik legjobban tanúsítottak az iparágban. Lehetővé tesszük a folyamatos ellenőrzést, hogy hosszú távon magas minőséget kínálhassunk.

ISO 9001 minőségirányítási rendszer.

Az ISO 9001 szerint tanúsított minőségirányításhoz a Finstral munkaszervezés különböző területeit a Rosenheim Ablaktechnikai Intézet (IFT) ellenőrzi a vállalat minőségi képessége szempontjából.

ISO környezetirányítási rendszer.

Az ISO 14001 szerint tanúsított környezetirányítási rendszerhez a vállalat környezetközpontú szolgáltatásainak folyamatos és megelőző fejlesztését az SKZ műanyagközpont ellenőrzi.

ISO energiagazdálkodási rendszer.

Az ISO 50001 szerint tanúsított energiagazdálkodási rendszer esetében az energiafogyasztás folyamatos optimalizálását minden üzemben és adminisztrációs épületben az SKZ műanyagközpont ellenőrzi.

ISO munkavédelmi rendszer.

Az ISO 45001 szerinti munkavédelmi rendszer esetében a munkavédelem folyamatos és megelőző javítását az egész vállalaton belül az SKZ műanyagközpont ellenőrzi.

Kapcsolat

Harsányi kft

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

+36 70 422 8705

+36 20 557 0008

mosonablak@mosonablak.hu

Bemutatóterem

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00

Szombat: előzetes egyeztetés szerint

Vasárnap: zárva

Adószám: 12520622-2-08          

Cégjegyzékszám: 08 09 009065        

Kapcsolat

Harsányi kft

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

+36 70 422 8705

+36 20 557 0008

mosonablak@mosonablak.hu

Bemutatóterem

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00

Szombat: előzetes egyeztetés alapján

Vasárnap: zárva

Információk

Ablak áttekintő

Prospektusok

Magazin

Adószám: 12520622-2-08          

Cégjegyzékszám: 08 09 009065