Oldal kiválasztása

Harmonikafal.

Maximális átjárhatóság minimalista design. A legjobb hőszigeteléssel együtt.

Teljes nyitási szélességet és a lehető legnagyobb szabad átjárhatóságot szeretne ? Ez a FIN-Fold harmonikafallal lehetséges. Az egymásra hajtható szárnyak nem csak sok napfényt engednek be a helyiségbe, hanem pillanatok alatt akadálymentes átmenetet tesznek lehetővé belülről a szabadba. Az egyszerű használat, a maximális tervezési szabadság és a kompromisszumok nélküli szigetelési értékek természetesen mindig a Finstral termékek részét képezik. És mivel mindent magunk készítünk a harmonikafalak esetében is – profilokat fejlesztünk, hőszigetelő üvegeket gyártunk, beépítési szabványokat határozunk meg – mindig garantálni tudjuk a tökéletes minőséget.

Tökéletes átmenet: mindig akadálymentes.

Mitől olyan egyedi a FIN-Fold harmonikafal ? Hogy teljesen oldalra nyitható, megszakítás nélküli, maximálisan széles nyílást hozva létre. Ez kiterjeszti a lakóteret a teraszra vagy a kertbe. A piacon kapható legvékonyabb küszöbökkel a FIN-Fold akadálymentes átmenetet tesz lehetővé a szabadba. És természetesen a piac legkeskenyebb profiljait kínáljuk harmonikafalainkhoz.

Mindig teljes színválaszték.

 A FIN-Fold harmnikafal elegáns és strapabíró alumíniumból készül, kívül és belül egyaránt. Így mindig az összes alumínium szín és felület közül választhat. Azt is, amelyik tökéletesen illik otthonába.

Lenyűgöző: teljes üvegfelület.

Teljes üveg optikát kínál a harmonikafal a Nova-line Plus változatban. Mivel a szárnykeret teljesen eltűnik az üveg mögött, vizuálisan összefüggő, teljes üvegfelületet kapunk a külső oldalon. És mindezt funkcionális kompromisszumok nélkül. A Nova-line Plus üvegfelületei 10 élénk szín egyikében kaphatók.

Tervezze meg ablakát !

Válassza ki a funkciót és a formát ablakaihoz, teraszajtóihoz és üveghomlokzataihoz.