Kezdőlap →

Ablakok →

Finstral

Finstral ablakok egyedülálló választéka.

Az én ablakom. Az én világom.

Alumínium, fa vagy műanyag ablak ? Esetleg mindezek kombinációja ? Klasszikus szárnyforma, vagy az ablakszárnyat takaró teljes-üveg optika ? Mindenkinek más az elképzelése a tökéletes ablakról. A Finstral nyílászárói széles választékot kínálnak a formák, anyagok és szín opciók tekintetében – a legszélesebbet Európában – azért, hogy megtalálja a tökéletes megoldást és teljes szabadságot adjon a design kiválasztásában. Az ablakok, bejárati ajtók és üveghomlokzatok mind kielégítik a legmagasabb minőségi normákat, legyen szó a legkeskenyebb profilokról, vagy a legjobb hőszigetelésről.

Nova Line

Keret nélküli ablakszárny a külső oldalon. →

Nova Line Plus

8 színben választható zománcozott üvegszegély a külső oldalon. →

Twin árnyékolás

Üvegek közé integrált reluxa vagy plisszé. →

Cristal

Teljes felületű üvegszárny belül, 8 színben. →

Ferro Line

Loft stílusú ablak a régi gyárépületek stílusában. →

Slim Line

Karcsú, 26 mm széles ablakszárny-keret. →

Step Line

Karakteres, sarkos profil vonalak. →

Classic Line

Klasszikus, srég kivitelű ablakszárny. →

Alapanyagok sokasága.

Kívül.

Műanyag vagy alumínium: mindig sokoldalú, mindig tartós.
Nem kötünk kompromisszumot az ablakaink anyagát illetően. Ezért kínálunk Önnek két egyedi minőségű anyagot az ablakok külső oldalára: a műanyagot és az alumíniumot. Sokféleképpen tervezhetők, rendkívül tartósak, újrahasznosíthatók és különösen időjárásállóak.

Belül.

Mit szeretne a belső oldalon látni ? Milyen hangulatot adnak a különféle anyagok ? Számos lehetőséget kínálunk, mindegyiknek megvan a maga karaktere. Az ablakok belső felületéhez 7  alapanyag áll rendelkezésre: műanyag, alumínium, üveg és fa; valamint az Inlay felszereltségen belül további nemes fa, szálcsiszolt fém és kerámia felületek választhatók. Mindegy, hogy mit választ, mindig a legjobb minőséget és a legsokoldalúbb tervezési lehetőségeket garantáljuk.

műanyag-ablak

Műanyag

Magas minőségű felületek és színek.

Műanyag ablakot szeretne ? Jó választás. A műanyag tökéletesen hőszigetel, könnyen karbantartható, tartós és könnyen újrahasznosítható. A Finstral közel 50 éve gyárt ablakokat és ajtókat műanyagból. Ellentétben más gyártókkal a Finstral mindent maga végez: profilok fejlesztése és gyártása, hőszigetelt üvegek gyártása és beépítési normák meghatározása. Ezért kínálnak műanyag ablakaink olyan előnyöket, melyeket csak a Finstral-nál talál meg.

Alumínium

Modern és értékes.

A kiváló minőségű felületnek és a precíz, szögletes formáknak köszönhetően az alumínium borítású ablakok különösen elegánsak és modernek. Nagy szabadságot kínálnak a szín és a felület kialakításában – és különösen hőstabilak, időjárásállóak és könnyen kezelhetők.

Oknoplast ablakok
műanyag-ablak

Fa

Otthonos és természetes.

Az igazán otthonos hangulatot a valódi fa teremti meg. A Finstral a fát az ablak belső oldalához kínálja, mert itt nincs funkcionális hátránya: védve van az időjárástól. Az ablak műanyag magjának köszönhetően nem érintkezik nedvességgel, ezért rendkívül tartós.

Üveg.

Design és örök elegancia.

Az üveget, mint ablak alapanyagot a Cristal kivitelű ablakszárnyaknál találja meg. A Cristal lényege, hogy az ablakszárny a belső oldalon teljes egészében üvegből készül, a szárnykeret profilja nem látszik. Az üveg zománcozott szegélye 8 választható színben érhető el. A különböző nyíló szárnykivitelek mellett a Cristal megoldás az emelő-toló teraszajtókhoz is elérheztő.

Oknoplast ablakok
Finstral

Inlay

Még egyedibb.

Ablakaink belső felületéhez óriási anyagválaszték áll rendelkezésre. Az Inlay egy olyan megoldás, ami ténylegesen  növeli a tervezési lehetőségeket. Az ablakszárnyra egy vékony alumínium profil kerül belülre, amelybe további nemes fa, fém vagy kerámia felületek illeszthetők. Az alapanyagok kombinálásának nincsenek határai.

Kilincsek.

Mindig személyre szabva.

A Finstral olyan ablakokat és vasalati elemeket kínál, amelyekben a funkcionális elemek vizuálisan is lenyűgözőek.

Finstral ablakkilincsek

Kapcsolat

Harsányi kft

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

+36 70 422 8705

+36 20 557 0008

mosonablak@mosonablak.hu

Bemutatóterem

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00

Szombat: előzetes egyeztetés szerint

Vasárnap: zárva

Adószám: 12520622-2-08          

Cégjegyzékszám: 08 09 009065        

Bemutatóterem

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00

Szombat: előzetes egyeztetés alapján

Vasárnap: zárva

Kapcsolat

Harsányi kft

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

+36 70 422 8705

+36 20 557 0008

mosonablak@mosonablak.hu

Adószám: 12520622-2-08          

Cégjegyzékszám: 08 09 009065