ALWOOD

FA-ALUMÍNIUM ABLAK

Az első ablak, amely dupla elismerést aratott. Formatervezését a nemzetközi reddot dizájndíj, jó hőszigetelését az Osztrák Környezetvédelmi Minisztérium innovációs díja ismerte el. A szokatlanul kecses szárny utat enged a fénynek és a nap melegítő hatásának. A fa-alu és műanyag-alu ablakok azonos formanyelvének köszönhetően a két rendszer egyetlen épület esetében is ésszerűen és költséghatékonyan kombinálható. Az ACTUAL ALWOOD fa-alumínium és ALEVO műanyag-alumínium ablakok egyedi dizájnját szabadalom védi.

   

MŰSZAKI ADATOK

Tok keresztmetszet: 101 mm
Standard üvegezés: Ug 0.5, 48 mm melegperem
Szerkezet Uw érték: Uw 0.69 (1230×1480 mm)
Hanggátlás üveg: Rw 45 dB-ig
Betörésgátlás: RC1, RC2, RC2N
Tok/szárny magasság: 106 mm

ALWOOD ÉS ALEVO

Forradalmi ablakdesign, melyet mintha egy darabból formáltak volna. Letisztult, nemes vonalvezetés ferdeségek és nútok nélkül. Síkban záródó kívül és belül, hybrid thermo hab szigeteléssel.

FA ÉS ÜVEG TALÁLKOZÁSA

Látványos és elegáns megoldás a fa ablakok és a keret nélküli üvegrendszer együttes használata. Akadálytalan kilátást és fénnyel teli belső tereket kapunk, akár üveg-üveg cstalakozással is. ALWOOD és CUBIC rendszerekhez elérhető.

MŰSZAKI
RÉSZLETEK

MINI SZÁRNY

A minimalista 20 mm-es miniszárny síkban záródik a tokkal és az üveggel. Így nem csak a fénynek enged utat, hanem a lakótér eleganciáját is fokozza. Az ACTUAL Colour megoldás a 20 mm-es fekete, minimalista szárnnyal érdekes kontrasztot képez az Ön által kiválasztott, tokon lévő színnel keretezve. A rendkívül kecses szárny a csupa üveg-, vagy a képkeret hatását kelti.

ACTUAL INSIDE

A rejtett vasalat teszi teljessé az ablakdizájn szépségét. Látható zsanér nem zavarja meg az ALEVO és az ALWOOD ablakok belül síkban záródó dizájnját, hagyja érvényesülni azok egyenes vonalait és formáit. Az INSIDE vasalat erős, lekerekített szélű alaplapja hosszú élettartamot és funkcionalitást biztosít még nehéz szárnysúlyok esetén is.

ACTUAL KILINCS

A CUBIC dizájnnal bíró ACTUAL KILINCS optimálisan illeszkedik az egyenes vonalú ablakformához, rozsdamentes acélból és lapos fogantyúval készül.

ELŐNYÖK
ÁTTEKINTÉSE

QUADROBOND

Négy oldalon körbe beragasztott üveg

MELEGPEREM

Super Kälteblocker üveg távtartó

TÖBB FÉNY

Csupán 106 mm tok-szárny kapcsolat

FIX.PUNKT

Esztétikus és tartós alumínium sarok kapcsolat

ACTUAL INSIDE

Könnyen tisztítható profil és rejtett vasalat

HIBRID TOK

Külön hőszigetelő betét a tokban