Alumínium pergola egyedi megoldásokkal.

Amitől egy pergola valóban különlegessé válik.

Megszámlálhatatlan mennyiségű és típusú pergola kapható, de mik azok a jellemzők, melyek valóban előnnyé válnak ? Pergoláink egyik leginkább kedvelt tulajdonsága a 7 méteres fesztáv köztes oszlop nélkül, melyhez 4.7 méteres lamellahossz társul. Így  közel 33 négyzetmétert tudunk lefedni egy modulból, egy meghajtással, ami a költségeket is kíméli. A vízelvezető csatorna egy egységet képez a gerendával, így kizárt a szivárgás. Sok pergolával ellentétben a vízelvezetés körkörös, azaz a gerendákban szabadon körbe tud folyni a víz. Ez bizonyos esetekben nagyobb szabadságot ad az oszlopok elhelyezésében, vagy akár egy oszloppal is kivitelezhető a pergola. Ami igazán különleges: lehetőség üveg bevilágító sávra, így zárt lamellák mellett sem lesz sötét a nappali.

A bioklimatikus pergolák 0-140 fokban forgatható és akár összegyűjthető lamellái védenek a nyári melegtől és a csapadéktól. Oldalsó szövet árnyékolókkal és toló üvegrendszerekkel teljesen zárt térré alakítható.

alumínium pergola

Forgatható és összegyűjthető lamellák.

Masszív, 4 cm vastag lamellák széles vízelvezető csatornával, melyek 0-140 fokig fokozamentesen állíthatók, vagy akár össze is gyűjthetők. 

Pontos lamella szögek.

Az új, fogasléces lamella-mozgató mechanizmus az eddigieknél is pontosabb, kisebb holtjátékkal rendelkező lamellabeállítást tesz lehetővé, ezen felül rendkívül csendes is.

bioklimatikus pergola

Nagy fesztávok.

Pergoláink akár 7 méter fesztávval is készülhetnek középső oszlop nélkül. Ez nagy előny akkor, ha a teraszunk előtti panorámát zavartalanul szeretnénk élvezni.

Hatékony vízelvezetés

A vízelvezető csatorna a gerendával egy részt alkot, így kizárt a szivárgás veszélye. A gerendák sarokillesztéseinél a víz körbe tud folyni, így a vízelvezető csatornák pozíciója és száma szinte korlátozás nélküli. Ez kevesebb oszlopszámot, könnyedebb megjelenést is biztosít.

Világítás és tartozékok.

Gerendába süllyesztett spot fényforrások, vagy a gerendákon körbefutó LED – akár RGB LED- világítás azonos távadóról vezérelve, szabályozható fényerővel. További kiegészítők a bluetooth hangszóró, hősugárzók, vagy az okos eszközről történő működtetést lehetővé tévő vezérlés.

Szenzorok.

Minden esetben alapfelszereltség az esőérzékelő, mely csapadék észlelésekor a lamellákat zárja. Hőmérséklet érzékelővel kiegészítve képes a hóterhelés ellen a lemellák nyitásával védekezni. A szélérzékelő szintén a lamellák nyitásával  kadályozza meg a szerkezetre ható szélnyomást; a mozgásérzékelő pedig csak akkor működteti a hősugárzót, ha a pergola alatt tartózkodunk.

Carport.

A motor és lamellák nélküli kivitel kedvezőbb árával elegáns kocsibeállóként is alkalmazható.

Kapcsolat

Harsányi kft

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

+36 70 422 8705

+36 20 557 0008

mosonablak@mosonablak.hu

Bemutatóterem

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00

Szombat: előzetes egyeztetés szerint

Vasárnap: zárva

Adószám: 12520622-2-08          

Cégjegyzékszám: 08 09 009065        

Kapcsolat

Harsányi kft

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

+36 70 422 8705

+36 20 557 0008

mosonablak@mosonablak.hu

Bemutatóterem

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00

Szombat: előzetes egyeztetés alapján

Vasárnap: zárva

Információk

Ablak áttekintő

Prospektusok

Magazin

Adószám: 12520622-2-08          

Cégjegyzékszám: 08 09 009065