Ablakok és teraszajtók alu-műanyagból.

Hatalmas színválaszték. Mindig tökéletes szigetelés.

A külső alumínium burkolat még jobbá teszi a műanyag ablakokat. Miért? Mert az alumínium maximális színválasztékot kínál, ugyanakkor ellenáll a nyári hőségnek. Ezért ezek az ablakok mindig méretstabilak maradnak, még sötét árnyalatoknál is. A belső oldalon pedig a sokoldalú műanyag a legjobb szigetelési értékeket biztosítja, könnyen kezelhető, tartós és könnyen újrahasznosítható. A Finstral 1985 óta gyárt műanyag-alumínium ablakokat. A profiloktól a hőszigetelt vegen át az összeszerelésig mindent magunk csinálunk. És ezért alumínium műanyag ablakainknak számos olyan előnye van, amelyeket csak a Finstralnál talál meg.

Színekkel tele. Kompromisszumok nélkül.

Elegáns szürke vagy fenyőzöld? Teljes keresztmetszetben átszínezett műanyag profiljaink 11 kiváló minőségű színben és felületben kaphatók. A külső alumínium borítás kialakításához 230 színt és öt különböző fa dekort kínálunk. A Finstral a sötét árnyalatokat kizárólag alumínium borítással gyártja, tisztán műanyagból nem. Egyrészt az alumínium jobban ellenáll a karcolásoknak és ütéseknek, mint a fóliázott műanyag, másrészt 500 fokig méretstabil, míg a sötét műanyag hő hatására olyan puhává válik, hogy a keret meghajolhat. Finstral ablakokkal a sötét színek is mindig szépek és funkcionálisak maradnak.

Tökéletes összjáték.

Miért olyan különlegesek a Finstral ablakok? Mert egyszerűen mindent magunk csinálunk. Műanyag profilok? Mi magunk fejlesztjük, mindig középtömítéssel és a legjobb szigetelési értékekkel. Hőszigetelő üveg? Mi magunk gyártjuk, minőségi üvegből, melegperemes, sarokhegesztett távtartókkal. Összeszerelés ? A legjobb minőségben, például mert az üveget mindig beragasztjuk a tokba, az ékelés helyett. Beépítés ? Világosan  meghatározott és az Institut für Fenstertechnik által minősített épületcsatlakozási rajzokkal és pontos beépítési specifikációkkal. Az ablakok beépítésével foglalkozó szakemberek rendszeres képzéseken vesznek részt. Ennek – a minden egy kézből elvnek – köszönhetően mindig a legjobb paramétereket érjük el ablakaink számára.

Amilyen keskeny csak lehet.

Tok és szárny kivitelek.

A tok és szárnykeretek a legkeskenyebbek közül valók – mindegy, hogy klasszikus vagy modern az elképzelésünk, új építéshez, vagy felújításhoz keresünk ablakot. A Finstral ablakok mindig tökéletest kilátást biztosítanak, maximális beáramló fény mellett. Mindezt a kiváló hőszigetelés megtartása mellett. Mivel az ablakok kontúrja jelentősen befolyásolja a ház stílusát, a Finstral egyénre szabott megoldásokat kínál. A tok és ablakszárny-profilok rendelkezésre álló sokasága mindig a megfelelő megoldást nyújtja. Ablakaink nem csak formai gazdagságuk, de a választható alapanyagok sokasága miatt is kiemelkedőek.

Nova-Line

Szárnykeret nélküli teljesüveg optika →

Nova-Line Plus

Maximális fény és festett üvegszegély →

Nova-Line Cristal Twin

Teljes üveg ablakszárny →

Slim-Line

Csupán 25 mm széles szárnykeret

Slim-Line Cristal

Teljes üveg ablakszárny →

Step-Line

Szögletes profil élek

Classic-Line

Klasszikus srég ablakszárny →

Kapcsolat

Harsányi kft

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

+36 70 422 8705

+36 20 557 0008

mosonablak@mosonablak.hu

Bemutatóterem

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00

Szombat: előzetes egyeztetés szerint

Vasárnap: zárva

Adószám: 12520622-2-08          

Cégjegyzékszám: 08 09 009065        

Kapcsolat

Harsányi kft

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

+36 70 422 8705

+36 20 557 0008

mosonablak@mosonablak.hu

Bemutatóterem

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00

Szombat: előzetes egyeztetés alapján

Vasárnap: zárva

Információk

Ablak áttekintő

Prospektusok

Magazin

Adószám: 12520622-2-08          

Cégjegyzékszám: 08 09 009065