Oldal kiválasztása

Ablakok és teraszajtók alu-műanyagból.

Hatalmas színválaszték. Mindig tökéletes szigetelés.

A külső alumínium burkolat még jobbá teszi a műanyag ablakokat. Miért? Mert az alumínium maximális színválasztékot kínál, ugyanakkor ellenáll a nyári hőségnek. Ezért ezek az ablakok mindig méretstabilak maradnak, még sötét árnyalatoknál is. A belső oldalon pedig a sokoldalú műanyag a legjobb szigetelési értékeket biztosítja, könnyen kezelhető, tartós és könnyen újrahasznosítható. A Finstral 1985 óta gyárt műanyag-alumínium ablakokat. A profiloktól a hőszigetelt vegen át az összeszerelésig mindent magunk csinálunk. És ezért ablakainknak számos olyan előnye van, amelyeket csak a Finstralnál talál meg.

Színekkel tele. Kompromisszumok nélkül.

Elegáns szürke vagy fenyőzöld? Teljes keresztmetszetben átszínezett műanyag profiljaink 11 kiváló minőségű színben és felületben kaphatók. A külső alumínium borítás kialakításához 230 színt és öt különböző fa dekort kínálunk. A Finstral a sötét árnyalatokat kizárólag alumínium borítással gyártja, tisztán műanyagból nem. Egyrészt az alumínium jobban ellenáll a karcolásoknak és ütéseknek, mint a fóliázott műanyag, másrészt 500 fokig méretstabil, míg a sötét műanyag hő hatására olyan puhává válik, hogy a keret meghajolhat. Finstral ablakokkal a sötét színek is mindig szépek és funkcionálisak maradnak.

Mindig az ön ízlése szerint. És mindig keskeny profilokkal.

Hagyományos vagy minimalista modern?  A Finstral segítségével öt szárnyváltozat közül választhatja ki a megfelelőt – függetlenül attól, hogy építkezik vagy felújít. Mivel az ablak kontúrja formálja a ház homlokzatát, fontos, hogy új ablakai és az épület építészeti stílusa tökéletesen kiegészítsék egymást. Mi a közös az ablakprofiljainkban ? Egyedi igények szerint készülnek, és mindig a legkeskenyebbek a kategóriájukban.

Tökéletes összjáték.

Miért olyan különlegesek a Finstral ablakok? Mert egyszerűen mindent magunk csinálunk. Műanyag profilok? Mi magunk fejlesztjük, mindig középtömítéssel és a legjobb szigetelési értékekkel. Hőszigetelő üveg? Mi magunk gyártjuk, minőségi üvegből, melegperemes, sarokhegesztett távtartókkal. Összeszerelés ? A legjobb minőségben, például mert az üveget mindig beragasztjuk a tokba, az ékelés helyett. Beépítés ? Világosan  meghatározott és az Institut für Fenstertechnik által minősített épületcsatlakozási rajzokkal és pontos beépítési specifikációkkal. Az ablakok beépítésével foglalkozó szakemberek rendszeres képzéseken vesznek részt. Ennek – a minden egy kézből elvnek – köszönhetően mindig a legjobb paramétereket érjük el ablakaink számára.

Tervezze meg ablakát !

Válassza ki a funkciót és a formát ablakaihoz, teraszajtóihoz és üveghomlokzataihoz.