Oldal kiválasztása

Ablakok és teraszajtók alu-ForRes kivitelben.

A jövő ablak alapanyaga a Finstral-tól.

A Finstral mintegy 50 éve az egyik innovációs hajtóerő az európai ablakiparban. Az új ForRes anyaghoz a műanyag terén szerzett sokéves tapasztalatunkat használjuk fel, és a gyártáshoz újrahasznosított műanyagot és rizshéjat, egy mezőgazdasági mellékterméket adunk. Ennek eredményeként egy kiváló minőségű, precízen megmunkálható és kiválóan szigetelő anyagot kapunk – ráadásul jól is néz ki.

Kellemes tapintású.

Milyen érzete van, és hogy néz ki a ForRes ? Egyedi. Mert finom, nyitott pórusú szerkezetével és kellemesen természetes tapintásával semmi máshoz nem hasonlítható. És mivel hat, teljes keresztmetszetben színezett árnyalatban kapható, mindig pontosan megtalálhatja az otthonához tökéletesen illő árnyalatot. A ForRes ablakok mindig külső alumínium borítással készülnek.

Erős és fenntartható alapanyag.

Miből készül a ForRes ? Feldolgozott PVC hulladékból és mezőgazdasági feldolgozásból rizshéjból előállított granulátumból. Természetesen a pontos receptet titokban tartjuk, de az újrahasznosítható anyagot rendkívül ellenállóvá és tartóssá, kiválóan szigetelővé, valamint könnyen és pontosan feldolgozhatóvá teszi. És ami a legjobb: élettartama végén a ForRes újra 100%-ban újrahasznosítható. Mert a fenntarthatóság fontos számunkra.

Tervezze meg ablakát !

Válassza ki a funkciót és a formát ablakaihoz, teraszajtóihoz és üveghomlokzataihoz.