Oldal kiválasztása

Ablakok és teraszajtók alu-fa kivitelben.

Fa ablakok a legújabb formában. Műanyag-fa kivitelben is.

Valódi fa felületet szeretne az otthonos légkörért ? Akkor ismerje meg innovatív alu-fa kínálatunkat. Tölgy vagy fenyő belül, középen a legjobb szigetelést nyújtó műanyag mag és a tartós, időjárásálló alumínium vagy műanyag a külső oldalon. Sokféle szárnykialakítás és színváltozat teljesíti a fa szerelmeseinek minden elképzelését. Ezt a megoldást csak a Finstral-nál találja meg.

Gondozásmentes és hosszú élettartamú.

Sokan nagyra értékelik a fa esztétikáját és melegségét. A fa azonban nem az ideális alapanyag a tartósan funkcionális ablakok gyártásához. Emiatt a fát kizárólag az ablak belső, lakótéri oldalán használjuk. A tok és szárny magja mindig egy optimálisan szigetelő műanyag profil. Ezáltal a fának csupán esztétikai szerepe van, és az évek során nem vetemedik vagy korhad. A külső oldalon pedig a műanyag vagy az alumínium tartósan dacol az időjárással. Így válnak Finstral fa ablakai természetesen otthonossá és egyúttal hosszú ideig működőképesek is maradnak.

Mindig megfelelő: a design.

Natúr felület vagy fedőfesték ? Klasszikus régi épület vagy modern csupa üveg megjelenés ? Mint mindig a Finstral esetében, a fa ablakok kiválasztásakor számtalan egyedi változat áll rendelkezésére. Fenyő felületek 6 színben és tölgyfa 9 színben kaphatók. Számos tok és szárny változat közül választhat, így fa ablakválasztékával a Finstral a gyártók közül a legnagyobb dizájnválasztékot is kínálja.

Fenntartható gyártás. Kiváló megmunkálás.

Akárcsak profiljaink fejlesztésénél vagy szigetelőüveg-gyártásunknál, a Finstral a fafeldolgozásnál sem enged ki semmit a kezei közül. Oppeano-i gyárunkban a modern fafeldolgozás során a palánktól a kész fa keretig mindent házon belül profilozunk, vágunk, lakkozunk és állítunk össze. Ez közvetlen irányítást biztosít számunkra a gyártási folyamat felett, és mindig garantálni tudjuk önnek a legmagasabb minőséget. Kizárólag fenntartható erdőgazdálkodásból származó fát használunk, amelyet vízben oldódó lakkkal kíméletesen kezelünk. Fa nyílászáróink – a klasszikus építésű fa ablakokkal ellentétben – alapanyagok szerint szétválaszthatók és 100%-ban újrahasznosíthatóak.

Tervezze meg ablakát !

Válassza ki a funkciót és a formát ablakaihoz, teraszajtóihoz és üveghomlokzataihoz.