Ablakok és teraszajtók alu-fa kivitelben.

Alumínium fa ablakok a legújabb formában. Műanyag fa kivitelben is.

Valódi fa felületet szeretne az otthonos légkörért ? Akkor ismerje meg innovatív alumínium-fa ablak kínálatunkat. Tölgy vagy fenyő belül, középen a legjobb szigetelést nyújtó műanyag mag és a tartós, időjárásálló alumínium vagy műanyag a külső oldalon. Sokféle szárnykialakítás és színváltozat teljesíti a fa szerelmeseinek minden elképzelését. Ezt a megoldást csak a Finstral-nál találja meg.

 

Gondozásmentes és hosszú élettartamú.

Sokan nagyra értékelik a fa esztétikáját és melegségét. A fa azonban nem az ideális alapanyag a tartósan funkcionális ablakok gyártásához. Emiatt a fát kizárólag az ablak belső, lakótéri oldalán használjuk. A tok és szárny magja mindig egy optimálisan szigetelő műanyag profil. Ezáltal a fának csupán esztétikai szerepe van, és az évek során nem vetemedik vagy korhad. A külső oldalon pedig a műanyag vagy az alumínium tartósan dacol az időjárással. Így válnak Finstral alumínium fa ablakai természetesen otthonossá és egyúttal hosszú ideig működőképesek is maradnak.

alumínium fa ablakok

Mindig megfelelő: a design.

Natúr felület vagy fedőfesték ? Klasszikus régi épület vagy modern csupa üveg megjelenés ? Mint mindig a Finstral esetében, a fa ablakok kiválasztásakor számtalan egyedi változat áll rendelkezésére. Fenyő felületek 6 színben és tölgyfa 9 színben kaphatók. Számos tok és szárny változat közül választhat, így fa ablakválasztékával a Finstral a gyártók közül a legnagyobb dizájnválasztékot is kínálja.

Fenntartható gyártás. Kiváló megmunkálás.

Akárcsak profiljaink fejlesztésénél vagy szigetelőüveg-gyártásunknál, a Finstral a fafeldolgozásnál sem enged ki semmit a kezei közül. Oppeano-i gyárunkban a modern fafeldolgozás során a palánktól a kész fa keretig mindent házon belül profilozunk, vágunk, lakkozunk és állítunk össze. Ez közvetlen irányítást biztosít számunkra a gyártási folyamat felett, és mindig garantálni tudjuk önnek a legmagasabb minőséget. Kizárólag fenntartható erdőgazdálkodásból származó fát használunk, amelyet vízben oldódó lakkkal kíméletesen kezelünk. Fa nyílászáróink – a klasszikus építésű fa ablakokkal ellentétben – alapanyagok szerint szétválaszthatók és 100%-ban újrahasznosíthatóak.

Amilyen keskeny csak lehet.

Tok és szárny kivitelek.

A tok és szárnykeretek a legkeskenyebbek közül valók – mindegy, hogy klasszikus vagy modern az elképzelésünk, új építéshez, vagy felújításhoz keresünk ablakot. A Finstral ablakok mindig tökéletest kilátást biztosítanak, maximális beáramló fény mellett. Mindezt a kiváló hőszigetelés megtartása mellett. Mivel az ablakok kontúrja jelentősen befolyásolja a ház stílusát, a Finstral egyénre szabott megoldásokat kínál. A tok és ablakszárny-profilok rendelkezésre álló sokasága mindig a megfelelő megoldást nyújtja. Ablakaink nem csak formai gazdagságuk, de a választható alapanyagok sokasága miatt is kiemelkedőek.

Slim-Line

Kívül műanyag – belül fa →

Nova-Line

Szárnykeret nélküli teljesüveg optika →

Nova-Line Plus

Maximális fény és festett üvegszegély →

Nova-Line Cristal Twin

Teljes üveg ablakszárny →

Slim-Line

Csupán 25 mm széles szárnykeret →

Slim-Line Cristal Twin

Teljes üveg ablakszárny →

Step-Line

Szögletes profil élek →

Step-Line Cristal

Teljes üveg ablakszárny →

Ferro-Line

Loft design →

Classic-Line

Klasszikus srég ablakszárny →

Kapcsolat

Harsányi kft

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

+36 70 422 8705

+36 20 557 0008

mosonablak@mosonablak.hu

Bemutatóterem

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00

Szombat: előzetes egyeztetés szerint

Vasárnap: zárva

Adószám: 12520622-2-08          

Cégjegyzékszám: 08 09 009065        

Kapcsolat

Harsányi kft

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

+36 70 422 8705

+36 20 557 0008

mosonablak@mosonablak.hu

Bemutatóterem

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00

Szombat: előzetes egyeztetés alapján

Vasárnap: zárva

Információk

Ablak áttekintő

Prospektusok

Magazin

Adószám: 12520622-2-08          

Cégjegyzékszám: 08 09 009065