Oldal kiválasztása

Ablakok és teraszajtók alumíniumból.

Értékes alumínium ablakok a műanyag hőszigetelő tulajdonságaival.

Innovatív alumínium ablakot szeretne? Vékony profilokból, de első osztályú szigetelési értékekkel és maximális tervezési szabadsággal a színek és részletek tekintetében? Akkor nálunk jó helyen jár. A Finstral újra feltalálta az alumínium ablakot. Mert mindig légkamrás műanyag profil található középen, ami biztosítja a legjobb szigetelési értékeket. És mivel alumínium ablakaink modulárisak, így különféle tok és szárny formákból és felszereltségekből állíthatja össze egyedi ablakát. A Finstral mindent maga végez: profilokat fejleszt, szigetelőüveget gyárt, beépítési szabványokat határoz meg. Nézze meg személyesen is !

Alumínium ablak, ami mindig tökéletesen szigetel.

A hagyományos alumínium ablakok jól néznek ki, de a szigetelésük lehetne jobb. A Finstral a megszokott alumínium profilokkal ellentétben, az ablak magjában mindig műanyagot használ, melyet kívül-belül teljes egészében alumínium burkolat takar. Így megmarad a modern és értékes megjelenés, ami az alumínium ablakokra jellemző, de a műanyag kiemelkedő szigetelő tulajdonságaival.

A kedvenc színei, akár a piros is.

Eldöntheti, hogy új ablaka tökéletesen illeszkedik-e a környezetébe, vagy épp ellenkezőleg, szándékosan kitűnik abból. A több mint 200 uni tónusú színnel, 19 effektszínnel és 10 természetes hatású fa dekorral a Finstral sokféle színt kínál az alumínium felületekhez, amelyek minden kívánságát teljesítik. És mivel az alumínium nagyon ellenálló, a porfestett felület időjárásálló és méretstabil marad még sötét színeknél is.

Minimális profil, maximális választék.

Milyen alumínium ablakot szeretne: klasszikus vagy modern ? A Finstral segítségével öt szárnyváltozat közül választhatja ki a megfelelőt – függetlenül attól, hogy építkezik vagy felújít. Hiszen egy ablak csak akkor tökéletes, ha megfelel önnek. Egyvalami közös az öt ablakszárnyban: mindig a legkeskenyebb profilokból készülnek a kategóriájukban.

Tervezze meg ablakát !

Válassza ki a funkciót és a formát ablakaihoz, teraszajtóihoz és üveghomlokzataihoz.