Tervezze meg ablakát.

Ablakok, teraszajtók és üveghomlokzatok minden részlete és felszereltsége, valamint anyagválasztéka egy helyen. Álmodja meg saját ablakát minden részletre kiterjedően.

Kívül

Kialakítás →
Védelem →

Középen

Szigetelés →
Épületcsatlakozás →

Belül

Kialakítás →
Működtetés →

Általános

Kivitelezés →
Szolgáltatás →

Kívül.

Az ablak homlokzati oldala.

Hatalmas üvegfelületek vagy klasszikus megjelenés osztókkal ? Finom fa mintázatok vagy ragyogó színek ? Az ablakok minden homlokzat esztétikai megjelenésére hatással vannak. Ezentúl védelmet nyújtanak a külvilággal szemben: betörés, hőség és hideg, csapadék és a kíváncsi tekintetek. Ismerje meg az ablakok külső oldalának tervezési lehetőségeit.

Kialakítás

Az utolsó részletig illeszkedik homlokzatához

Védelem

Hogy kint maradjon, ami nem jöhet be

Középen.

Az ablak magja.

Lehet kint hideg vagy meleg, csapadék vagy zaj – a professzionálisan beépített ablakokkal ebből bent mit sem érzékelünk. Ennek érdekében a Finstral ablakok szigetelő képessége teljesíti, vagy akér meg is haladja az iparág európai normák által meghatározott értékeit. Mivel a tökéletes működés nem csak az ablakon, hanem a beépítésen is múlik, ezért részletesen dokumentált épületcsatlakozási csomópontokat és beszerelési módszereket is biztosítunk: ezek közül sok az IFT Rosenheim minősítésével rendelkezik.

Szigetelés

A legmagasabb normák szerint. Vagy még azon is túl.

Épületcsatlakozás

Számos beépítési mód, döntse el, melyik a tökéletes az ön számára.

Belül.

Az ablak lakótéri oldala.

Az ön számára az ablak csupán egy nyílást kitöltő elem vagy egyedi gyártású, esztétikus, a belsőépítészetet meghatározó bútordarab ? Egész biztosan alakítja benyomásunkat a profilok formája, anyaga, színe és felülete vagy egy jól megválasztott design kilincs. A helység használhatóságát javítják a könnyen nyitható vagy tolható egy és többszárnyú elemek. Akadálymentes küszöbök, gyermekbiztos vasalatok, intelligens szellőzési megoldások. Mindezek jelentősen hozzájárulnak a mindennapi jó közérzethez.

Kialakítás

Az ön lakóteréhez egyedileg alakítva.

Használat

Intuitív és biztonságos.

Általános.

Szolgáltatás az ablakokhoz.

A Finstral a tökéletes ablakot jelenti: a rendszerfejlesztéstől a profilgyártásig, a hőszigetelő üveggyártástól az ablak végső összeszerelésig. Biztosak akarunk lenni abban, hogy ablakait kifogástalan minőségben kapja meg, és hogy azokat tökéletesen beszereljük. Ezt megtehetjük köszönhetően az 1000 kompetens kereskedő partnerünkből álló hálózatunknak, képzett szerelőknek, a szállítási pontosságnak és a mindig naprakész minőségi tanúsítványoknak köszönhetően.

Kivitelezés

Gondos tervezés és gördülékeny bonyolítás.

Szolgáltatás

Megbízhatóan több évtizedre szól.