Hőszigetelt üveg.

Mindig tökéletes üvegek Európa legmodernebb gyártóitól.

A kevés gyártók egyikeként a Finstral saját maga készíti hőszigetelt üvegit évtizedek óta. Csak így tudunk mindent egy kézben tartani, és garantálni a legmagasabb minőséget és a tartós működést. Olaszországban senki sem gyárt több szigetelőüveget, mint a Finstral. És mindezt nem továbbértékesítésre, hanem kizárólag saját felhasználásra.

Mindig alacsony hővezetésű argon gázzal töltve.

Hőszigetelő üvegünk belső oldala lágyfém bevonattal rendelkezik. Az üvegtáblák közötti térben argon gáz található, amely a levegőnél kevésbé vezeti a hőt és a hideget – ezáltal jelentősen növeli a hőszigetelést.

A legjobb minőségű üveg-távtartók.

A Finstral a piacon elérhető legjobb minőségű hőszigetelt üvegtávtartókat használja. A szokásos hajlítás helyett a sarkokat gérbe vágjuk és hegesztjük, majd kézzel helyezzük az üvegtáblák közé. Ez stabil, tartós és különösen jól szigetelt ablakokat eredményez.

Üveg-távtartók több színben.

Az alapszínű fekete távtartó helyett kérhet fehér vagy világosbarna színűt is.

Távtartók: 3 színben

Fekete távtartó

Fehér távtartó

Barna távtartó

Mindig csiszolt élekkel.

A Finstral-nal  minden üvegtábla széle élcsiszolást kap. Ez csökkenti az üvegtörés kockázatát az ablakok hosszú élettartama során (kagylós törés) és az üvegek feldolgozását is a lehető legbiztonságosabbá teszi munkatársaink számára.

Automata minőségellenőrzés minden egyes üvegtáblánál.

Minden egyes üvegtáblát egy lézer szkenner automatikusan tesztel légbuborékok, zárványok, karcok vagy szennyeződések szempontjából: mindig sokkal pontosabban annál mint a minőségi szabvány szerinti követelmény.

A legmagasabb minőségi normákon is túl.

Az ablakiparban megszokott minőségi szabványok számunkra nem elegendőek: az EN 1279 minőségi szabvány szerint csak véletlenszerűen kell ellenőrizni a gyártási minőség betartását – de mi minden egyes szigetelőüveget ellenőrzünk. Ezenkívül a CEKAL és a RAL független vizsgálóközpontjai rendszeresen megerősítik szigetelőüvegeink több évtizedes működőképességét.

Mindig nagyértékű üvegek.

A tökéletes üvegtáblák gyártása önmagában tudomány – és az ablakokkal szemben támasztott legmagasabb követelmények az üvegekre vonatkoznak. Ezért a Finstral az iparág legrégebbi és legtapasztaltabb gyártójától szerzi be üvegét – és ott is csak a legjobb minőségű float üveggel elégszik meg.

Magunk gyártjuk az üvegeket.

A Finstral saját gyártóüzemében maga gyártja a szigetelőüveget. Itt történik a hatalmas szabványos üvegtáblák egyedi vágása. Ezután akár három üvegtáblát is összeállítunk a kész szigetelőüveghez. Figyelünk a tökéletességre: teljesen automatizált gyártósoraink minimálisra csökkentik a gyártási hibákat.

Plus-Valor kétrétegű és Max-Valor háromrétegű üvegek.

A fény bejön, a hideg kint marad. A szigetelőüvegnek ezt kell tennie, és a Finstral szigetelőüveg ezt mindig tökéletesen teszi. A Plus-Valor dupla hőszigetelő üvegünk nagyon jó hőszigetelési értékeket ér el, magasabb igényekhez a legjobb üvegünket ajánljuk: Max-Valor. Nemcsak a legjobb szigetelési értékeket kínálja, hanem szinte a fényáteresztés elvesztése nélkül is eléri azokat az értékeket, amik egyébként elkerülhetetlenek a hármas szigetelő üvegeknél.

Hőátbocsátás Ug

Energianyereség g

Fényáteresztés LT

Plus-Valor 2 rét. üveg

1.1 W/m2K

0.63

0.80

Plus-Valor 3 rét. üveg

0.6 W/m2K

0.60

0.77

Plus-Valor 2 rét. üveg

Hőátbocsátás Ug: 1.1 W/m2K

Energianyereség g: 0.63
Fényáteresztés LT: 0.80

Max-Valor 3 rét. üveg

Hőátbocsátás Ug: 0.60 W/m2K

Energianyereség g: 0.60

Fényáteresztés LT: 0.77

Max-Valor: magas hőszigetelés és fényáteresztés egyszerre.

Általában a 3 rétegű üvegek alacsonyabb fényáteresztéssel bírnak. A Max-Valor üveggel sikerült elérni a közel kétszeres hőszigetelő képességet a fényáteresztés csökkenése nélkül.

A természeteshez közeli színsemleges üveg.

A szokványos hőszigetelő üvegekre jellemző zöldes árnyalat a Max-Valor üvgnél szinte észrevehetetlen, az üveg fehérnek tűnik. A legmagasabb esztétikai igényeknek is megfelel.

Alacsony tükröződés

Az égboltot tükröző nagy ablakok megtévesztik a madarakat. A Max-Valor speciális üvegbevonata 15%-ra csökkenti az üveg fényvisszaverődési értékét, így biztonságosabb a madarak számára.

Kapcsolat

Harsányi kft

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

+36 70 422 8705

+36 20 557 0008

mosonablak@mosonablak.hu

Bemutatóterem

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00

Szombat: előzetes egyeztetés szerint

Vasárnap: zárva

Adószám: 12520622-2-08          

Cégjegyzékszám: 08 09 009065        

Kapcsolat

Harsányi kft

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

+36 70 422 8705

+36 20 557 0008

mosonablak@mosonablak.hu

Bemutatóterem

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00

Szombat: előzetes egyeztetés alapján

Vasárnap: zárva

Információk

Ablak áttekintő

Prospektusok

Magazin

Adószám: 12520622-2-08          

Cégjegyzékszám: 08 09 009065