Ablaktervező →

Kívül →

Védelem →

Nap/hő →

Redőny

… →

Védelem →

Nap/hő →

Redőny

Redőny.

Fényzárás és kiegészítő hőszigetelés.

A Schlotterer redőnyökkel biztosra mehet: védelmet nyújtanak – nemcsak a hőség, a hideg, hanem a nem kívánt reggeli napfény ellen is. Ezáltal gondoskodnak a jó energiafelhasználásról, az optimális alvási feltételek és a jó közérzet megteremtéséről, és arról, hogy otthonunkban biztonságban érezhessük magunkat. A stabil rendszerek emellett védelmet nyújtanak a betörés ellen is. És itt még nincs vége: Az intelligens vezérlésű redőnyökkel az energiafelhasználás mértéke a harmadára csökkenthető, és a hőszigetelési értékek is figyelemre méltóak.

Előtétredőnyök

Előtétredőnyök: többféle látszó és vakolható kivitel.

Minden ablakrendszerhez illeszkedik, az előtétredőnyök minden nyílászáró szerkezettel kombinálhatók. Tökéletes megjelenés zavaró csavarok nélkül, a redőnyök teljesen bevakolhatóak. A hőhidak és a penészképződés megakadályozására opcionálisan választható integrált üregszigetelés és termikusan leválasztott vezetősín is. Az SE-modell még optimálisabb hő- és zajszigetelést nyújt a nyílászáró és a redőny közötti nagyobb légrésnek köszönhetően. A motoros redőnyök akadályfelimeréssel és betörést gátló feltolásgátlóval rendelkeznek.

Ráépített redőny: két változat.

A RESA ráépített redőnyt alumínium homloklappal, vagy vakolható kivitelben rendelheti meg. Ez a redőnytípus a nyílászáróra építve, azzal egyidőben kerül beszerelésre. A RESA optimális hang és hőszigetelést biztosít. (minősítés szerint)

Ráépített redőnyök

A redőnyök beépítési lehetőségei.

VORO Sicht látszó tokos eléépített redőny

VORO Bravo látszó tokos eléépített redőny

VORO Putz vakolható tokos eléépített redőny

RESA ráépíthető redőny alumínium burkolattal

RESA ráépíthető vakolható redőny

Alumínium lamella

Alumínium lamellaprofilok.

Az alumínium alapanyagnak köszönhetően nagy felületek is kivitelezhetők egyben. A lamella felületén található speciális bevonat védelmet nyújt az UV- és hősugárzás, eső, valamint jégeső ellen. A lamellák purhab kitöltésűek, méretük 37/8 mm.

Dobozok, sínek és lamellák egyedi színekben.

Aligha van különlegesebb tulajdonunk saját otthonunknál. Egyéni stílusunkat, személyiségünket és ötleteinket a homlokzat kialakítása is visszatükrözi. A színek ebben döntő szerepet játszanak. A Schlotterer saját porszóró berendezésének köszönhetően csaknem minden színigényt teljesíteni tudunk. Ezért kaphatóak az árnyékoló és rovarháló rendszereink nagy színválasztékban.

KF vezetősín

Hő- és zajoptimalizált kivitel a nagyobb légrésnek köszönhetően az ablak és a redőnypalást között. Alkalmas toló és fix rovarhálók fogadására.

KD vezetősín

Rolós kombinált rovarhálóval együtt használható vezetősín. Ikersín kivitelben lehetővé teszi osztott redőnyök esetén a sín mögött felszerelt toló szúnyogháló használatát.

Ikersín

Több mezőből álló redőnyök vezetősínje.

Termikus sín

Az integrált szigetelés gondoskodik az ablaktok és a redőnysín termikus elválasztásáról.

Rovarvédelem

Tökéletes rovarvédelem bármely ablakra.

A Schlotterer szúnyog- és pollenszűrő hálói kifejezetten ellenálló és gyakorlatilag láthatatlan, vegyianyagoktól mentes védelmet nyújtanak a szúnyogok, darazsak és társaik ellen. A szúnyoghálók finom és tépésbiztos üvegszálból vagy acélszövetből készülnek. A termékpalettán szúnyogháló-rolók, fix, valamint alumínium toló- és nyíló keretek egyaránt megtalálhatóak. A Schlotterer rolók vagy keretek számos RAL-színben elérhetők, így könnyen megtalálhatja a megfelelőt.