Oldal kiválasztása

Ablaktervező →

Kívül →

Kialakítás →

Tok és szárny kivitelek →

Nova-Line

… →

Tok és szárny kivitelek →

Nova-Line 

Nova-Line

Minimalista.

Nagy üvegfelületek és sok-sok fény ? Nova-Line ablakunk teljesíti ezt a kívánságot. Egyben egy  tiszta, modern építészeti nyelvet is jelent. 2001-es bemutatása óta újra és újra utánozzák – mindig szélesebb tok-kerettel. A Nova-Line a maga minimalista profiljaival továbbra is a piac legkeskenyebb tokjai közé tartozik.

Nova-Line

A Nova-Line profilok felépítése.

A profi felépítés a tokból a szárnyba, majd onnan az üvegbe való átmenetből áll össze. A Nova-Line jelegzetessége a külső oldali szárnykeret hiánya.

Szárnykeret nélküli ablakok és tolóajtók többféle alapanyagból.

A Nova-Line kivitelt különböző bepítési mélységekkel, alapanyag – kombinációkban, valamint tolóajtóként is megrendelheti.

Nova Line 77/77+8

Műanyag
Alu-műanyag

Nova Line 90

Műanyag

Nova Line C90+8

Alu-műanyag

Nova Line N90+8

Alu-műanyag

Nova Line 78/88/95

Alu-alu
Alu-fa
Alu-ForRes

A kategória legkeskenyebb profiljai.

A Nova-Line tok és szárnyprofiljai a kategória legkeskenyebb kivitelei közé tartoznak. Így több természetes fényre és több kilátásra tehet szert, a hőszigetelési képességek csorbítása nélkül.

Egy hagyományos és egy Nova-Line ablak összehasonlítása

Twin beépített árnyékolás

Twin kapcsolt ablakszárny beépített árnyékolással.

A Finstral ablakok és teraszajtók a Twin változatban két egymáshoz kapcsolódó szárnyból állnak. Az üvegrétegek között  alumínium reluxa vagy textil plisszé található. Kiválóan alaklmas betekintés elleni védelemre, ráadásul az árnyékoló az ablakszárnyak között nincs kitéve a szennyeződésnek.

Egységes látszat.

Abban az esetben, ha egy szerkezeten belül nyíló és fix mező is található, ezek külső képe – a szárnykeret nélküli profilnak köszönhetően – egységes lesz.

Fix mező és nyíló szárny egységes látszattal

Különösen keskeny középrész.

A Nova-Line ablakszárnyak különösen keskeny középrésszel készülnek váltószárnyas ablakok esetén: műanyag és alu-műanyag kivitelben 82 mm, alu-alu kivitelben csupán 78 mm.

78 mm széles középrész, Nova-Line alu-alu

82 mm széles középrész, Nova-Line alu-műanyag

82 mm széles középrész, Nova-Line műanyag

Mindig a megfelelő tok.

Három beépítési mélység – 77, 90 és 124 mm – számos választható anyag és felület. Legyen az szárnnyal egy síkban záródó, vagy akár a külső oldalon teljesen rejtett, a homlokzati színezés mögé bújó megoldás.

Standard tok

Rejtett tok

Blokktok

Termék adatlapok, műszaki adatok és leírások.

Minden Finstral ablakhoz vagy tolóajtóhoz a választott kivitelben és alapanyagból igényelheti a vonatkozó termék adatlapot: képek, előnyök, részletes adatok és metszetetszetrajzok. Ugyanitt igény esetén CAD adatokat is rendelkezésre bocsájtunk.