Oldal kiválasztása

Kezdőlap > Ablaktervező > Kívül > Kialakítás > Színek/felületek > Festett üveg

Festett üveg.

Rengeteg üveg – kevés profil.

A lehető legtöbb üveg és minél kevesebb látható keret ! A Nova-line kialakítású ablakszárnyainkkal az ablakszárny külső oldala külső szegélye háturól festett. A szárnykeretet ez a szegély takarja, és az üveg tükröződése miatt szinte láthatatlannak tűnik. Az eredmény: egy teljesen üvegből készült ablakszárny.

Nyolc színben.

A festett üvegszegélyek nyolc különböző színben kaphatók. Ugyanazok a színárnyalatok, melyek a bejárati ajtókhoz is választhatók.

G01
(Éjfekete)

G02
(Krémfehér)

G03
(Khakiszürke)

G04
(Antracit)

G06
(Szürke)

G07
(Selyemszürke)

G10
(Umbra)

G12
(Szürkebézs)

G01
(Éjfekete)

G02
(Krémfehér)

G03
(Khakiszürke)

G04
(Antracit)

G06
(Szürke)

G07
(Selyemszürke)

G10
(Umbra)

G12
(Szürkebézs)

Üvegfestés házon belül

Tartós és ragyogó színek.

Festett üvegek esetén a gyártás során 670°C-on színes kerámiaréteget égetünk az üveg hátuljába. A sütési folyamat rendkívül tartóssá, ellenállóvá és fényessé teszi a színeket.

Rejtett vagy látszó üvegközti zsaluzia.

A Twin kivitelű (kapcsolt szárny) Nova-line szárnyváltozat esetén a belső rolócsomag eltűnik a felső üvegszél-zománcozás mögött. Vagy választhatja a körben azonos szélességű változatot is, ahol a rolócsomag látható marad.

Rejtett rolócsomag

Látszó rolócsomag

Üveggel takart középrész.

A Nova-Line szárnytípus esetében a festett üveg lehetővé teszi, hogy a váltószárnyas ablak ütközőprofilja eltűnjön az üveg mögött. Ez egy összefüggő üvegfelület benyomását kelti, bár az ablak két részben nyitható.

Üveggel takart középrész