Oldal kiválasztása

Ablaktervező →

Kívül →

Kialakítás →

Színek/felületek →

Festett üveg

… →

Kialakítás →

Színek/felületek →

Festett üveg

Festett üveg.

Rengeteg üveg- kevés profil.

A lehető legtöbb üveg és minél kevesebb látható keret ! A Nova-Line kialakítású ablakszárnyainknál az ablakszárny külső oldalának hátsó oldala szegélyszerűen  festett. A szárnykeretet ez a szegély takarja, és az üveg tükröződése miatt szinte láthatatlannak tűnik. Az eredmény: egy teljesen üvegből készült ablakszárny.

Nyolc ragyogó színben.

A festett üvegszegélyek nyolc különböző színben kaphatók. Ugyanazok a színárnyalatok, melyek a bejárati ajtókhoz is választhatók.

G01
(éjfekete)
G02
(krémfehér)

G03
(khakiszürke

G04
(antracit)

G06
(szürke)

G07
(selyemszürke)

G10
(umbra)

G12
(szürkebézs)

Üvegfestés házon belül

Tartós és ragyogó színek.

Festett üvegek esetén a gyártás során 670°C-on színes kerámiaréteget égetünk az üveg hátuljába. A sütési folyamat rendkívül tartóssá, ellenállóvá és fényessé teszi a színeket.

Teljes üveg középrész.

A Nova-Line szárnytípus esetében a festett üveg lehetővé teszi, hogy a váltószárnyas ablak ütközőprofilja eltűnjön az üveg mögött. Ez egy összefüggő üvegfelület benyomását kelti, bár az ablak két részben nyitható.

Rejtett vagy látszó belső zsaluzia.

A Twin kivitelű (kapcsolt szárny) Nova-Line szárnyváltozat esetén a belső rolócsomag eltűnik a felső üvegszél-zománcozás mögött. Vagy választhatja a körben azonos szélességű változatot is, ahol a rolócsomag látható marad.

Rejtett zsaluziacsomag

Látszó zsaluziacsomag