Ablaktervező →

Kívül →

Kialakítás →

Alapanyag →

Műanyag

… →

Kialakítás →

Alapanyag →

Műanyag

Műanyag

Klasszikus és megfizethető.

Lekerekített éleivel és lágyabb formáival a műanyag egy könnyen kezelhető, sokoldalú mindenes – gazdaságos, sokféleképpen alakítható, tartós és abszolút időjárásálló. A Finstral a műanyag ablakok profiljait maga gyártja: szokatlanul jó minőségű PVC-receptúra alapján és több mint 50 éves műanyaggyártási tapasztalattal.

Sok jó érv a műanyag mellett.

Számunkra, a Finstral-nál a műanyag egy élő, változékony anyag, amely hasznos és esztétikai tulajdonságaival több mint 50 éve újra és újra elnyeri tetszésünket. Egyáltalán nem tűnik mesterségesnek, ezzel együtt mindig megfelelő. Jó okunk van arra, hogy miért gondoljuk így. Íme néhány közülük.

A műanyag hosszú élettartamú.

A műanyag ellenáll a nedvességnek, ezért tartós. A fával ellentétben nem korhad, és nem bontják le a baktériumok.

A műanyag strapabíró.

A PVC természeténél fogva nagyon rugalmas anyag. Saját receptünk alacsony mésztartalma biztosítja, hogy ablakaink még ütésállóbbak legyenek. Ezt mutatja az ütésállósági vizsgálat, melynek során 1.5 m magasságból 1 kg súlyt ejtenek a -10 °C alá fagyott profilmintára – amely nem törhet el.

A műanyag időjárásálló.

Nap, eső, vihar, jégeső vagy hó – a műanyag szívós. Emiatt ablakaink szélsőséges időjárási körülmények között is mindig légmentesek és méretállóak maradnak. Ezt rendszeresen teszteljük tesztlaboratóriumunkban, pl. a csapóeső vizsgálatok során.

A műanyag ellenáll a só és klór tartalmú légkörnek.

A PVC szerves anyag. Ez ellenállóvá teszi az olyan szervetlen anyagokkal szemben mint a só vagy a klór.

A műanyag ellenáll a napsugárzásnak.

A fehér profilok S éghajlati osztályra, azaz forró klímára minősítettek. Méretbeli stabilitásuk még a legnagyobb mértékű napsugárzás mellett is megmarad, és nem sárgulnak. Ezt rendszeresen ellenőrizzük a független SKZ Intézet Xeno teszteljárás segítségével.

A műanyag újrahasznosítható.

Keveretlen műanyagot használunk, amely könnyen felolvasztható és újrahasznosítható. A gyártásból származó vágott darabokat és extrudálási hulladékainkat házon belüli újrahasznosító üzemünkben dolgozzuk fel. Ennek eredményeként a műanyag profilok gyártása a Finstral-nál szinte hulladékmentes.

Több mint 50 év tapasztalat a műanyag fejlesztés területén.

A Finstral-nál 1969 óta foglalkozunk műanyaggal. Ez több mint 50 éves tapasztalat a PVC-vel és mindazzal, ami a nyílászárók gyártásával kapcsolatos. Mindig tanulunk – és folyamatosan fejlődünk.

Mindent magunk gyártunk.

Az alapanyagok keverésétől a profilgyártásig – 50 éve a legtöbb ablakgyártótól eltérően egyetlen PVC munkafolyamatot sem adunk ki a kezünkből. Így mindig a legmagasabb minőséget garantáljuk.

Saját műanyag receptúra.

Védett PVC receptúránk alacsony mésztartalommal 50 éves műanyagipari tapasztalat eredménye. Ablakaink évtizedekig méret- és színtartóak maradnak.

Erős profilokat fejlesztünk.

A legtöbb más ablakgyártóval ellentétben a Finstral minden ablakprofilt maga fejleszt, így minden fő profilt 3 mm-es átlag feletti külső falvastagsággal gyártunk, és következetesen az A minőségi osztálynak megfelelően alakítjuk ki.

Kapcsolat

Harsányi kft

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

+36 70 422 8705

+36 20 557 0008

mosonablak@mosonablak.hu

Bemutatóterem

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00

Szombat: előzetes egyeztetés szerint

Vasárnap: zárva

Adószám: 12520622-2-08          

Cégjegyzékszám: 08 09 009065        

Kapcsolat

Harsányi kft

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

+36 70 422 8705

+36 20 557 0008

mosonablak@mosonablak.hu

Bemutatóterem

H-9200 Mosonmagyaróvár

Barátság u. 12/A.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 9.00-17.00

Szombat: előzetes egyeztetés alapján

Vasárnap: zárva

Információk

Ablak áttekintő

Prospektusok

Magazin

Adószám: 12520622-2-08          

Cégjegyzékszám: 08 09 009065