Oldal kiválasztása

Ablaktervező →

Kívül →

Kialakítás →

Alapanyag →

Alumínium

Kívül →

Kialakítás →

Alapanyag →

Alumínium

Alumínium.

Modern és értékes.

A kiváló minőségű felületnek és a precíz, szögletes formáknak köszönhetően az alumínium borítású ablakok különösen elegánsak és modernek. Nagy szabadságot kínálnak a szín és a felület kialakításában – és különösen hőstabilak, időjárásállóak és könnyen kezelhetők.

Az alumínium sokféleképpen alakítható.

Az alumínium borítás effekt színekkel, struktúrált felületekkel és szinte végtelen színárnyalatban tervezhető. Mivel a nagy hőségben – a műanyaggal ellentétben – nem vetemedik, alkalmas a külső oldalon sötét színek kialakítására.

Az alumínium időjárásálló és tartós.

Nap, eső, vihar, jégeső vagy hó – az alumínium ellenáll. Emiatt ablakaink szélsőséges időjárási körülmények között is mindig légmentesek és méretállóak maradnak. Ezt rendszeresen teszteljük tesztlaboratóriumunkban, pl. a csapóeső vizsgálatok során.

Az alumínium erős.

Alacsony súlya ellenére rendkívül stabil és nagy szilárdságú.

Az alumínium ellenáll a hőségnek.

Még az extrém hőmérsékletek sem károsítják az alumíniumot: a könnyűfém 500 fok felett is méretstabil marad. Ez különösen előnyös a sötét színeknél, ahol a műanyag általában eléri a határait.

Az alumínium könnyen tisztítható.

A külső alumínium burkolattal ellátott ablakok karbantartást szinte nem igényelnek. Nem kell őket festeni, ápolni. A felület szennyeződéstaszító, elegendő egy könnyű törlőkendő.

Az alumínium újrahasznosítható.

Pozitív ökológiai egyensúly: Az alumínium 100 százalékban újrahasznosítható, alacsony energiafogyasztás mellett. A Finstral nem alkalmaz habbal töltött profilokat, így az ablakok könnyen szétválaszthatók egyfajta anyagokra.

Magunk fejlesztjük a profilokat.

Az alumínium burkolatok saját fejlesztés alapján, egyedi igényeink szerint készülnek. Ez garantálja a formák illeszkedését.