Oldal kiválasztása

Kezdőlap > Ablaktervező > Kívül > Kialakítás > Alapanyag > Alumínium

Alumínium

Modern és értékes.

A kiváló minőségű felületnek és a precíz, szögletes formáknak köszönhetően az alumínium borítású ablakok különösen elegánsak és modernek. Nagy szabadságot kínálnak a szín és a felület kialakításában – és különösen hőstabilak, időjárásállóak és könnyen kezelhetők.

Az alumínium sokféleképpen alakítható.

Az alumínium borítás effekt színekkel, struktúrált felületekkel és szinte végtelen színárnyalatban tervezhető. Mivel a nagy hőségben sem vetemedik, alkalmas külső sötét színek alakalmazása esetén.

Az alumínium időjárásálló és tartós.

Nap, eső, vihar, jégeső vagy hó – a műanyag szívós. Emiatt ablakaink szélsőséges időjárási körülmények között is mindig légmentesek és méretállóak maradnak. Ezt rendszeresen teszteljük tesztlaboratóriumunkban, pl. a csapóeső vizsgálatok során.

Az alumínium erős.

Alacsony súlya ellenére rendkívül stabil és nagy szilárdságú.

Az alumínium ellenáll a hőségnek.

Még az extrém hőmérsékletek sem károsítják az alumíniumot: a könnyűfém 500 fok felett is méretstabil marad. Ez különösen előnyös a sötét színeknél, ahol a műanyag általában eléri a határait.

Az alumínium könnyen tisztítható.

Az alumínium borítású ablakok szinte gondozásmentesek. Nem szükséges a felületet karbantartani vagy festeni, a tisztításhoz elég egy törlőkendő.

Az alumínium újrahasznosítható.

Pozitív ökológiai egyensúly: Az alumínium 100 százalékban újrahasznosítható, alacsony energiafogyasztás mellett. A Finstral nem alakalmaz habbal töltött profilokat, így az ablakok könnyen szétválaszthatók egyfajta anyagokra.

Magunk fejlesztjük a profilokat.

Az alumínium borítások saját fejlesztés alapján, egyedi igényeink szerint készülnek. Ez garantálja a formák illeszkedését.