Oldal kiválasztása

Kezdőlap > Ablakok > Ablakrendszerek > Műanyag ablakok > Tok és szárny kivitelek

Tok és szárny variációk

Az egyszerű klasszikustól a minimalista modernig.

Klasszikus vagy modern ? Hogy nézzen ki az ablakom ? Mivel az ablakok kontúrja jelentősen befolyásolja a ház stílusát, a Finstral egyénre szabott megoldásokat kínál. A tok és ablakszárny-profilok rendelkezésre álló sokasága mindig a megfelelő megoldást nyújtja. Ablakaink nem csak formai gazdagságuk, de a választható alapanyagok sokasága miatt is kiemelkedőek.

Classic-Line

Klasszikus srég szárny

Slim-Line

Karcsú síkban záródó szárny

Nova-Line Plus

Maximális üvegfelület

Nova-Line

Szárnykeret nélkül

Step-Line

Ablakszárny eltolt síkkal

Ferro-Line

Markáns, ipari megjelenés

Mindig a legkeskenyebb profilok és a legjobb hőszigetelésű üvegek.

A természetes fény létszükséglet, de belső terekben mindig kevés van belőle. A Finstral ablakok különleges profiljainak köszönhetően maximalizálhatjuk a bejutó fény mennyiségét. Saját fejlesztésű – mindig a lehető legkeskenyebb – profiljainkba az üveg alapfelszereltségként négy oldalon be van ragasztva.

Akár 25%-kal több fény

Hatalmas profilválaszték

Mindig a megfelelő szárnykeret.

Összesen 6 szárnytípus biztosítja a mindig megfelelő választást. Lehet klasszikus forma srég élekkel, minimalista ablakok szárnykeret nélküli megoldással, a tokkal síkban záródó ablakszárny, vagy ipari-loft megjelenés egyaránt.

Hatalmas profilválaszték

Mindig a megfelelő tok.

Három beépítési mélység – 77, 90 és 124 mm – számos választható anyag és felület. Legyen az szárnnyal egy síkban záródó, vagy akár a külső oldalon teljesen rejtett, a homlokzati színezés mögé bújó megoldás.

Standard tok

Rejtett tok

Blokktok