Idén nyárra még elkészülhet !

A nyár esti grillpartikat nem szakíthatja félbe a rossz idő. A Solarlux alumínium szerkezetű üvegtetői és teljes egészében nyitható üveg falai tökéletes kilátást és egyben védelmet nyújtanak a hideg, az eső és a szél ellen.

Ha kíváncsi vagy, hogyan működik, nézd meg a bemutatóteremben !

A legtöbb ember számára elérhetetlen vágy egy saját, kertes családi ház megteremtése. Akiknek sikerült, tudják, hogy egy családi házban élni és lakni különleges élményt jelent és számtalan előnnyel jár. Ha megkérdeznénk ezeket az embereket, mi a legnagyobb vonzerő egy családi házban, akkor bizonyára a többség a kertet, a természet közelségét emelné ki. Valóban csodálatos, semmivel össze nem hasonlító érzés egy pillanat alatt kijutni a szabad természetbe, és hallgatni a madarak csicsergését, beszívni a tavaszi virágok friss illatát vagy érezni a nap melegét.

Akiknek megadatott ez az életforma és szabadidejük jelentős részét a kertjükben, a teraszukon töltik, azok pontosan tudják azt is, hogy milyen keserű érzés az, amikor elmúlik a nyár, lehullanak a levelek és újra a négy fal közé kell húzódni, De ma már nemcsak az évszakok természetes változásával kell számolnunk, hanem az egyre gyakoribbá váló szélsőséges időjárással is. Melyikünk ne emlékezne az elmúlt évekből a szinte egész nyáron át tartó esőzésekre, vagy a július derekán hidegrekordokat döntögető napokra.

Nos, azoknak, akik az évszakváltozások “kényszerüségét” vagy a szeszélyes időjárást szeretnék kizárni az életükből – vagy legalábbis a lehető legrövidebb időszakra lerövidíteni -, nyújtanak megoldást a SOLARUX hőszigetelt alumínium télikertek vagy a hőszigetelés nélküli üvegtetők és üvegházak. A hőszigetelt télikertek és a hőszigetelés nélküli üvegházak különlegessége, hogy egy a  SOLARLUX által szabadalmaztatott és gyártott harmonika nyílászárórendszer révén a télikertek és üvegházak oldalai akár 100%-ban kinyithatók, így biztosítva a maximális szabadság érzetét. A számos integrált télikert kiegészítő (vízelvezetés, árnyékolás, szellőzés, világítás, fűtés, intelligens télikert vezérlés) a legmagasabb használati értéket nyújtja.